Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στις ΗΠΑ ο αντιπρόεδρος της Βόρειας Κορέας
ΚΟΣΜΟΣ

Στις ΗΠΑ ο αντιπρόεδρος της Βόρειας Κορέας

Τις ΗΠΑ θα επισκεφτεί ο αντιπρόεδρος της Βόρειας Κορέας για να εξομαλύνει το πεδίο εν αναμονή της συνάντησης Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι πραγματοποιούνται προπαρασκευαστικές συναντήσεις για τη διοργάνωση της συνόδου κορυφής με τη Βόρεια Κορέα. Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι ένας υψηλόβαθμος βορειοκορεάτης αξιωματούχος βρίσκεται καθ’ […]

Τις ΗΠΑ θα επισκεφτεί ο αντιπρόεδρος της Βόρειας Κορέας για να εξομαλύνει το πεδίο εν αναμονή της συνάντησης Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι πραγματοποιούνται προπαρασκευαστικές συναντήσεις για τη διοργάνωση της συνόδου κορυφής με τη Βόρεια Κορέα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι ένας υψηλόβαθμος βορειοκορεάτης αξιωματούχος βρίσκεται καθ’ οδόν προς τη Νέα Υόρκη.

«Συγκροτήσαμε μια σπουδαία ομάδα για τις συνομιλίες μας με τη Βόρεια Κορέα. Επί του παρόντος πραγματοποιούνται συναντήσεις για τη σύνοδο κορυφής και για άλλα».

Διαβάστε ακόμα:

Η Moody’s προειδοποιεί την Ιταλία με υποβάθμιση

«Ο Κιμ Γιονγκ Τσολ, ο αντιπρόεδρος της Βόρειας Κορέας, κατευθύνεται προς τη Νέα Υόρκη. Αδιάσειστη απάντηση στην επιστολή μου, σας ευχαριστώ!», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις