Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το τρομακτικό πλάσμα που μπερδεύει τους επιστήμονες (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Το τρομακτικό πλάσμα που μπερδεύει τους επιστήμονες (pics)

Αναστάτωση στους επιστήμονες αλλά και πλήθος τρομακτικών θεωριών προκαλεί ένα ζώο που πυροβόλησε και σκότωσε κτηνοτρόφος στη Μοντάνα των ΗΠΑ. Το ζώο θυμίζει λύκο αλλά κατά τους ειδικούς άγριας ζωής της περιοχής, δεν είναι. Το απόκοσμο πλάσμα που έχει προκαλέσει τρόμο (vid) Ο κτηνοτρόφος είδε το σαρκοβόρο ζώο μερικά μέτρα από το κοπάδι του πριν από περίπου μια εβδομάδα […]

Αναστάτωση στους επιστήμονες αλλά και πλήθος τρομακτικών θεωριών προκαλεί ένα ζώο που πυροβόλησε και σκότωσε κτηνοτρόφος στη Μοντάνα των ΗΠΑ.

Το ζώο θυμίζει λύκο αλλά κατά τους ειδικούς άγριας ζωής της περιοχής, δεν είναι.

Το απόκοσμο πλάσμα που έχει προκαλέσει τρόμο (vid)

Ο κτηνοτρόφος είδε το σαρκοβόρο ζώο μερικά μέτρα από το κοπάδι του πριν από περίπου μια εβδομάδα και πυροβόλησε εναντίον του. Στη συνέχεια, κάλεσε τις αρμόδιες αρχές της πόλης Ντέντον για να τις ενημερώσει.

https://twitter.com/dwnews/status/1000308934719221760

Σύμφωνα με το BBC, οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Άγριας Ζωής έφτασαν στο σημείο και εξέτασαν το ζώο.

Το ενδεχόμενο να είναι λύκος είναι μάλλον μικρές, καθώς τα δόντια του είναι πολύ κοντά, οι πατούσες ιδιαίτερα μικρές ενώ τα νύχια του μακριά.

«Πρόκειται για ένα νεαρό θηλυκό της οικογένειας των κυνιδών, μιας οικογένειας που περιλαμβάνει τα σκυλιά, τις αλεπούδες, τα κογιότ και τους λύκους» αναφέρει η ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας.

Το τρομακτικό, «hard rock» πλάσμα – Ζει από τα γεννητικά όργανα (pics)

«Δεν έχουμε ιδέα τι είναι, περιμένουμε τις εξετάσεις DNA» είπε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Μπρους Ότσλι, μιλώντας στην εφημερίδα «Great Falls Tribune».

Τόνισε δε, ότι θα περάσει τουλάχιστον μια εβδομάδα μέχρι να βγουν οι εξετάσεις αυτές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις