Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

22

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σπείρα εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Αττική
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπείρα εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Αττική

Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσαν δύο μέλη σπείρας, που εξαπατούσε ηλικιωμένους σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Πρόκειται για μια 24χρονη και έναν 25χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν τη στιγμή που προσπαθούσαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη. Από την έρευνα προέκυψε ότι είναι μέλη εγκληματικής ομάδας, που συστήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις απάτης, σε Λαύριο, […]

Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσαν δύο μέλη σπείρας, που εξαπατούσε ηλικιωμένους σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Πρόκειται για μια 24χρονη και έναν 25χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν τη στιγμή που προσπαθούσαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη.

Από την έρευνα προέκυψε ότι είναι μέλη εγκληματικής ομάδας, που συστήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις απάτης, σε Λαύριο, Κερατέα, Μαρκόπουλο, Γλυφάδα, Λαγονήσι και Αργυρούπολη, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Τα μέλη της σπείρας προσέγγιζαν τα θύματά τους και τους έπειθαν ότι είναι γνωστοί συγγενικών τους προσώπων, τα οποία είτε είχαν οικονομικές οφειλές είτε δικαιούνταν επιστροφή χρημάτων από την εφορία ή την τράπεζα, με την προϋπόθεση καταβολής χρηματικού ποσού ως εγγύηση.

Στη συνέχεια, επιβίβαζαν τους ηλικιωμένους στο αυτοκίνητό τους, τους οδηγούσαν στα σπίτια τους και εκεί, κάποιος κρατούσε απασχολημένο το θύμα και ο συνεργός αφαιρούσε χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Οικογενειακή τραγωδία – Νεκρό μωρό σε τροχαίο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις