Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Μούφα” τα περί μετανάστευσης του Σταθά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Μούφα” τα περί μετανάστευσης του Σταθά

Διαψεύδει κατηγορηματικά την… είδηση περί μετανάστευσης, ο πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα της Βοιωτίας e-hani.blogspot.gr, ο κ. Σταθάς είχε επισκεφθεί τη Γερμανία πριν από λίγο καιρό και συμμετείχε στις διαδηλώσεις για τη εργατική Πρωτομαγιά. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με διάφορους συναδέλφους του, βιομηχανικούς εργάτες, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε εργοστάσια. […]

Διαψεύδει κατηγορηματικά την… είδηση περί μετανάστευσης, ο πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα της Βοιωτίας e-hani.blogspot.gr, ο κ. Σταθάς είχε επισκεφθεί τη Γερμανία πριν από λίγο καιρό και συμμετείχε στις διαδηλώσεις για τη εργατική Πρωτομαγιά. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με διάφορους συναδέλφους του, βιομηχανικούς εργάτες, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε εργοστάσια.

Ωστόσο, ένα μέλος της ΛΑΕ είχε «ανακοινώσει» μέσω Twitter, ότι ο Γιάννης Σταθάς πλέον ζει και εργάζεται ως βιομηχανικός εργάτης στη Γερμανία.

Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ως εργάτης (pic)

«Ο σύντροφος μας ο Γιάννης Σταθάς βιομηχανικός εργάτης, μετανάστης στο Βερολίνο, για να τα βγάλει πέρα …που να παρατήσουν άλλοι υπουργεία, μισθούς κ βουλευτικές καρέκλες για να βγουν στο μεροκάματο; Θέλει να χεις ψυχή κ την λέξη αξιοπρέπεια να τη γράφεις με τη ζωή σου…» αναφέρει η ανάρτηση.

Ο ίδιος πρώην βουλευτής μέσω Facebook διέψευσε το θέμα: «Καλησπέρα φίλοι μου..!!!Φυσικά και δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι έχω πάει εργάτης στη Γερμανία…!» έγραψε.

Ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας, έχει επιστρέψει και εργάζεται στο εργοστάσιο που δούλευε πριν γίνει βουλευτής, ετοιμάζοντας την κάθοδο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις