Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κάλεσμα Φλαμπουράρη σε Γεννηματά: «Eίμαστε εδώ αν…»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα Φλαμπουράρη σε Γεννηματά: «Eίμαστε εδώ αν…»

Για την τρέχουσα πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας μίλησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Στη συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Kontranews, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής και στην έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο. «Aν στο Κίνημα Αλλαγής επιτέλους επανακτήσουν τον χαμένο τους πολιτικό πολιτισμό και σταματήσουν να βρίζουν, τότε εμείς είμαστε εδώ», δηλώνει καλώντας το […]

Για την τρέχουσα πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας μίλησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Στη συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Kontranews, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής και στην έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο.

«Aν στο Κίνημα Αλλαγής επιτέλους επανακτήσουν τον χαμένο τους πολιτικό πολιτισμό και σταματήσουν να βρίζουν, τότε εμείς είμαστε εδώ», δηλώνει καλώντας το κόμμα της Φώφης Γεννηματά να αυτοεξαιρεθεί από το «μαύρο μέτωπο», για το οποίο η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σκοπός και μάλιστα «στρατηγικός».

Διαβάστε ακόμα: Σεξιστική επίθεση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στη Γεννηματά (pic)

Και σημειώνει ότι «η καθαρή έξοδος της χώρας από το μνημόνιο τον ερχόμενο Αύγουστο θα δημιουργήσει τις βάσεις για μια δίκαιη ανάπτυξη, τονώνοντας περαιτέρω την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Από το τέλος του καλοκαιριού θα κόβεται πλέον σταδιακά ο ομφάλιος λώρος με τις πολιτικές λιτότητας, οι οποίες θα αντικαθίστανται με αναπτυξιακές πολιτικές, δίνοντας έμφαση στην πραγματική οικονομία και την παραγωγική ανασυγκρότηση, σε συνδυασμό, πάντα, με τη μεγαλύτερη δυνατή διάχυση των ωφελημάτων που θα προκύψουν, στην κοινωνία».

«Η χώρα έχει αρχίσει να συνέρχεται, οι οικονομικοί δείκτες βελτιώνονται συνεχώς και αυτή η βελτίωση θα πρέπει να περάσει στους πολίτες. Η κυβέρνηση αυτό επιδιώκει και οφείλει να συνεχίσει», καταλήγει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις