Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα υπόθεση ροζ κυκλώματος – «Εισαγόμενα» κορίτσια
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα υπόθεση ροζ κυκλώματος – «Εισαγόμενα» κορίτσια

Μια νέα υπόθεση μαστροπείας διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, με τον υπαίτιο να αναζητείται. Σύμφωνα με το magnesianews. gr, πρόκειται για κύκλωμα που φέρνει νεαρά κορίτσια από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τα στέλνει σε ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις για να συνευρεθούν με πελάτες, έναντι αδράς αμοιβής. Ήδη η Αστυνομία έχει ασχοληθεί τοπικά με […]

Μια νέα υπόθεση μαστροπείας διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, με τον υπαίτιο να αναζητείται.

Σύμφωνα με το magnesianews. gr, πρόκειται για κύκλωμα που φέρνει νεαρά κορίτσια από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τα στέλνει σε ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις για να συνευρεθούν με πελάτες, έναντι αδράς αμοιβής.

Ήδη η Αστυνομία έχει ασχοληθεί τοπικά με άλλες δύο παρόμοιες υποθέσεις τον Νοέμβριο του 2017 με δύο Ρουμάνες και τον Μάρτιο του 2018 με μια νεαρή Ουκρανή.

Διαβάστε ακόμα: Κρεμάστηκε άντρας στο Δικαστικό Μέγαρο

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ιστοσελίδα με αγγελίες για ερωτικές συνευρέσεις με διάφορες γυναίκες, στον Βόλο. Έτσι, κλείστηκε ραντεβού με μια 28χρονη από τη Ρουμανία και σε ξενοδοχείο της πόλης, παρουσιάστηκε ως «πελάτης» αστυνομικός, ενώ είχε προσυμφωνηθεί να πληρώσει 100 €.

Στο ξενοδοχείο παρουσιάστηκε στις 19.30 χτες (24/5) το απόγευμα ο αστυνομικός – πελάτης με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και όταν η αλλοδαπή τα πήρε, προσήχθη στο Αστυνομικό μέγαρο.

Όπως διαπιστώθηκε η νεαρή έχει έρθει και άλλες φορές στο Βόλο, αλλά αφέθηκε ελεύθερη, καθώς η κατηγορία περί εκδιδομένων γυναικών είναι πταίσμα.

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας αναζητείται για μαστροπεία, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις