Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καιρός: Μεγάλη προσοχή – Έκτακτη ανακοίνωση (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Μεγάλη προσοχή – Έκτακτη ανακοίνωση (pic)

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός τα επόμενα 48ωρα. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, αν και το θερμόμετρο παραμένει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Αττική θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και […]

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός τα επόμενα 48ωρα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, αν και το θερμόμετρο παραμένει στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε ακόμα: Αγίου Πνεύματος 2018: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και τα Ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά, ενώ οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο θα πνέουν τοπικά 6 μποφόρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, το επόμενο 48ωρο θέλει προσοχή καθώς κακοκαιρία αναμένεται να… χτυπήσει (ξανά) τη χώρα

«Προσοχή το επόμενο 48ωρο στα Δωδεκάνησα και κυρίως σε Κρήτη! Μεγάλη είναι η πιθανότητα για κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα που ίσως δημιουργήσουν και προβλήματα! Καντε κλικ στον χάρτη για μεγέθυνση!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου», δημοσίευσε στο Facebook του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις