Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το Fuego θα κυκλοφορήσει σε όλο τον πλανήτη (vid)
LIFESTYLE

Το Fuego θα κυκλοφορήσει σε όλο τον πλανήτη (vid)

Παγκόσμια κυκλοφορία για το “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα! Η Sony Music Σουηδίας και η Panik Records ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την κυκλοφορία του single σε διεθνές επίπεδο. Το τραγούδι με το οποίο η αγαπημένη τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2018 κερδίζοντας την 2η θέση στον διαγωνισμό γίνεται παγκόσμιο hit. Διαβάστε ακόμα: […]

Παγκόσμια κυκλοφορία για το “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα!

Η Sony Music Σουηδίας και η Panik Records ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την κυκλοφορία του single σε διεθνές επίπεδο.

Το τραγούδι με το οποίο η αγαπημένη τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2018 κερδίζοντας την 2η θέση στον διαγωνισμό γίνεται παγκόσμιο hit.

Διαβάστε ακόμα:

Ρέμος – Μπόσνιακ: Θα το «πάρει» το κορίτσι επιτέλους!

Το “Fuego” συνεχίζει την ανοδική του πορεία στα παγκόσμια charts έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια streams με το ⅓ να συγκεντρώνεται στο Spotify!

Το Fuego κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records/A-P Records, στην Ιταλία από την CR2 Records και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο από την Sony Music Sweden.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις