Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καταπέλτης ο Μπουτάρης – «Σπάει» τη σιωπή του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταπέλτης ο Μπουτάρης – «Σπάει» τη σιωπή του

Ο Γιάννης Μπουτάρης, στο δικαστήριο, έκανε λόγο για οργανωμένη επίθεση. Σύμφωνα με το seleo. gr, μίλησε για τη στιγμή της επίθεσης, τα όσα άκουσε, τα χτυπήματα και τους κατηγορούμενους. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι υπήρχε «ενορχηστρωτής» που έδινε σύνθημα για το πού και πότε θα τον χτυπήσουν. «Δεν παρασύρθηκαν. Ήταν οργανωμένο. Υπήρχε ενορχηστρωτής, ο οποίος έδινε […]

Ο Γιάννης Μπουτάρης, στο δικαστήριο, έκανε λόγο για οργανωμένη επίθεση.

Σύμφωνα με το seleo. gr, μίλησε για τη στιγμή της επίθεσης, τα όσα άκουσε, τα χτυπήματα και τους κατηγορούμενους.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι υπήρχε «ενορχηστρωτής» που έδινε σύνθημα για το πού και πότε θα τον χτυπήσουν.

«Δεν παρασύρθηκαν. Ήταν οργανωμένο. Υπήρχε ενορχηστρωτής, ο οποίος έδινε το σύνθημα και χτυπούσε παλαμάκια να μαζευτούν γύρω μου».

Διαβάστε ακόμα: Πήραν τηλέφωνο τον Μπουτάρη αυτοί που τον έδειραν

Ο Γιάννης Μπουτάρης, άρχισε την κατάθεση του από την αρχή της επίθεσης, όταν είδε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να τον βρίζει.

«Από πού να αρχίσω; Άκουσα μόνο που με έβριζε ο κ. Ψωμιάδης. Μετά πιο κάτω άκουσα από κάποιους «τι θες εδώ π@@στα», «φύγε παλιό Εβραίε». Ανησύχησα γιατί ερχόταν από συγκεκριμένο σημείο».

Και συμπλήρωσε: «Αισθάνθηκα να με πλησιάζουν άνθρωποι αγριεμένοι. Με πλησίαζε ένας που μου λέει «τι γυρεύεις εδώ; Ποιος σε κάλεσε;» Ο κλοιός έσφιγγε και το βρίσιμο σύννεφο. Καθώς έφευγα, έφαγα κλοτσιές, δεν ξέρω από πού, και κάτι μπουκάλια. Είδα τον κατηγορούμενο να με κλοτσάει στο στομάχι. Πόνεσα. Ήταν η μεγαλύτερη κλοτσιά που έφαγα, μου είπε φίλος».

«Όταν έπεσα, ένιωσα να με χτυπάνε και να με κλοτσούν παντού. Τρόμαξα. Έρχονταν και έφευγαν. Δεν ήταν ένας» ανέφερε. Έπεσα κάτω και προσπάθησε να με χτυπήσει. Ο 3ος (ο μικρότερος) αυτός που μου έριξε κλωτσιές, ήταν παντού. Αυτός που έριξε μια από τις κλωτσιές όταν ήμουν κάτω».

«Το τζάμι ήταν σπασμένο. Αυτός εδώ ο ψηλός έβαλε το χέρι του μέσα στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να αρπάξει το σακίδιο που είχα μέσα. Ήταν δίπλα μου και δυο με κουκούλα. Η κ. Γούλα προσπάθησε να με προστατέψει. Ο μεσαίος είδα να έρχεται από μακριά».

«Αισθάνθηκα πόνο και πολύ έντονο πόνο. Τρόμαξα. Πονάω ακόμα. Δεν είναι σπουδαία τα πράγματα. Με αυτό που πραγματικά με ζόρισε ήταν ο τρόμος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις