Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

26

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οι οδηγοί λεωφορείων τραβούν «χειρόφρενο»
ΕΛΛΑΔΑ

Οι οδηγοί λεωφορείων τραβούν «χειρόφρενο»

«Χειρόφρενο» στα λεωφορεία τραβούν οι οδηγοί και ανακοινώνουν στάση εργασίας και 24ωρη απεργία. Την συμμετοχή τους στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 30 Μαΐου αλλά και στην «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» στις 31 Μαΐου ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Μαΐου τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 9:00 έως τις 21:00, προκειμένου […]

«Χειρόφρενο» στα λεωφορεία τραβούν οι οδηγοί και ανακοινώνουν στάση εργασίας και 24ωρη απεργία.

Την συμμετοχή τους στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 30 Μαΐου αλλά και στην «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» στις 31 Μαΐου ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Μαΐου τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 9:00 έως τις 21:00, προκειμένου να διευκολύνουν και τον κόσμο να κατέβει στις συγκεντρώσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Αποσύρθηκε φάρμακο από νοσοκομεία και φαρμακεία

Την Πέμπτη 31 Μαΐου οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, που σημαίνει πως η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς λεωφορεία.

Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν και οι γραμμές Express του Αεροδρομίου.

Η ανακοίνωση του σωματείου:
«Με αφορμή την Πανεθνική Ημέρα Δράσης, όλοι οι εργαζόμενοι ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Η καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης σε κάθε τομέα της ζωής μας, μας οδηγεί σε αδιέξοδο. Στο στόχαστρο για ακόμα μια φορά –εκτός των άλλων -οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥκαι το επιβατικό κοινό από την περιβόητη δήλωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για «μετεγκατάσταση» του Αμαξοστασίου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις