Την κάλεσαν σε 14 γάμους και κατέληξε άστεγη (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Την κάλεσαν σε 14 γάμους και κατέληξε άστεγη (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Άστεγη κατέληξε μια γυναίκα στην Βρετανία η οποία πήγε καλεσμένη σε 14 γάμους! Οι συνεχόμενες προσκλήσεις σε γαμήλιες δεξιώσεις της στοίχισαν πολύ ακριβά, καθώς υπερχρεώθηκε και καταστράφηκε οικονομικά, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των γάμων ως… απλή καλεσμένη. Η Τζορτζίνα Τσάιλντς έλαβε 14 προσκλητήρια μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια, όμως οι αλόγιστες σπατάλες της, την […]

22.05.2018 | 13:59

Άστεγη κατέληξε μια γυναίκα στην Βρετανία η οποία πήγε καλεσμένη σε 14 γάμους!

Οι συνεχόμενες προσκλήσεις σε γαμήλιες δεξιώσεις της στοίχισαν πολύ ακριβά, καθώς υπερχρεώθηκε και καταστράφηκε οικονομικά, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των γάμων ως… απλή καλεσμένη.

Η Τζορτζίνα Τσάιλντς έλαβε 14 προσκλητήρια μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια, όμως οι αλόγιστες σπατάλες της, την οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή και στην μετακόμιση στο σπίτι των γονιών της μετά από πολλά χρόνια που έμενε μόνη της.

Διαβάστε ακόμα:

Σάλος με την καταδίκη αρχιεπισκόπου

Η απρόσεκτη και σπάταλη Βρετανίδα, σε δηλώσεις της σε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ισχυρίστηκε πως στην χρεοκοπία την οδήγησε η αδυναμία άρνησης των προσκλήσεων, καθώς θα ήταν αγένεια από μέρους της να μην παρευρεθεί στα μυστήρια που είχε προσκληθεί.

Ενώ στο υπέρογκο κόστος των 14 εμφανίσεων της στους γάμους συνέβαλε το γεγονός ότι αρκετοί από τους γάμους έλαβαν χώρα στο εξωτερικό, με τα εισιτήρια, τα δώρα και τα ρούχα να ανεβάζουν το μπάτζετ σε δυσθεώρητα ύψη.

Τα συσσωρευόμενα χρέη, όμως, κάποια στιγμή ξεπέρασαν τα έσοδα της Τσάιλντς, η οποία υποχρεώθηκε να πουλήσει το σπίτι της και να μετακομίσει στο πατρικό της, σε μια προσπάθεια να αποπληρώσει τις 13.000 λίρες που βρέθηκε να χρωστάει, εξαιτίας της αλόγιστης χρήσης πιστωτικών καρτών.

Exit mobile version