Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Μπάρμπα – Φιλίνη
LIFESTYLE

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Μπάρμπα – Φιλίνη

Στην πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Φιλίνη δίνει συνέχεια στην κόντρα της με την Βάνα Μπάρμπα και εξηγεί γιατί δεν την συγχωρεί. Μια παρεξήγηση που ξεκίνησε μπροστά στις κάμερες θα τελειώσει τα δικαστήρια. Ολα ξεκίνησαν τον περασµένο Απρίλιο όταν προβλήθηκε στην εκποµπή «Dot.» του ΣΚΑΪ βίντεο στο οποίο η Βάνα Μπάρµπα, υποδυόµενη την Ελένη Φιλίνη, […]

Στην πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Φιλίνη δίνει συνέχεια στην κόντρα της με την Βάνα Μπάρμπα και εξηγεί γιατί δεν την συγχωρεί.

Μια παρεξήγηση που ξεκίνησε μπροστά στις κάμερες θα τελειώσει τα δικαστήρια.

Ολα ξεκίνησαν τον περασµένο Απρίλιο όταν προβλήθηκε στην εκποµπή «Dot.» του ΣΚΑΪ βίντεο στο οποίο η Βάνα Μπάρµπα, υποδυόµενη την Ελένη Φιλίνη, έλεγε τα εξής:

«Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Εχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήµουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ».

Διαβάστε ακόμα:

Θάνος Μικρούτσικος: Η κατάθεση ψυχής για τον καρκίνο

Οι ατάκες της Βάνας ενόχλησαν ιδιαίτερα την Ελένη Φιλίνη, ένιωσε να τη θίγουν και γι’ αυτό αποφάσισε να κινηθεί νοµικά εναντίον της. Η ίδια εξηγεί στη Real όλα όσα συνέβησαν µετά το επίµαχο βίντεο της Βάνας Μπάρµπα.

«Ηταν ένα δυσάρεστο, αναπάντεχο και ανεξήγητο περιστατικό. Βλέποντας την κακοήθεια και ουσιαστικά το ψεύδος και την προσβολή, οδηγήθηκα στη νοµική οδό. Γιατί, εντάξει, µπορείς να πεις πως τα ποιήµατά µου δεν σου αρέσουν, αλλά, όταν προσβάλλουµε έναν άνθρωπο χωρίς αιτία, γιατί έτσι µας ήρθε, δεν είναι ωραίο. ∆εν το άκουσα εκείνη την ηµέρα, το πήρα χαµπάρι πέντε µέρες µετά και κινήθηκα νοµικά.

Το θέµα έχει πλέον αναλάβει ο δικηγόρος µου, ο κ. Παλούκης». Οι δύο γυναίκες µίλησαν τηλεφωνικά και η Ελένη Φιλίνη σηµειώνει τα εξής: «Η επικοινωνία µε τη Βάνα ήρθε πολλές µέρες µετά, όταν έµαθε πως θα κινηθώ νοµικά.

Αν ήταν όντως µοντάζ, αν ήταν η κακιά στιγµή, θα έπρεπε να έχει γίνει την άλλη µέρα αφότου βγήκε η εκποµπή και η ίδια να είχε κινηθεί νοµικά για να προστατέψει τον εαυτό της και κατ’ επέκταση κι εµένα που αναφέρθηκε το όνοµά µου κι εγώ δεν ξέρω για ποιο λόγο. ∆εν µπορώ να τη συγχωρήσω γι’ αυτό που έκανε. ∆εν χρησιµοποίησα στη ζωή µου ποτέ το όνοµα κανενός για να κάνω χιούµορ και να βρίσω κάποιον χωρίς λόγο».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Φιλίνη για Βάνα Μπάρμπα: «Γιατί τόσος φθόνος;» (vid)

Η Ελένη Φιλίνη, πάντως, όπως λέει η ίδια, έχει τη στήριξη του κόσµου:

«Ολος ο κόσµος έπεσε από τα σύννεφα µε αυτό το περιστατικό, κανείς δεν µπορεί να το εξηγήσει. Ζούµε σε µια εποχή που τα έχουµε ισοπεδώσει, χάσαµε τα πάντα. Κάθε µέρα, µε αυτά που διαβάζουµε, τρελαινόµαστε. Εκεί σηκώνω τα χέρια, δεν έχουµε αξίες, δεν έχουµε τίποτα», δηλώνει η ωραία Ελένη του θεάτρου, ενώ διευκρινίζει πως, αν και διανύουν βίους παράλληλους µε την αντίδικό της, δεν υπήρξαν ποτέ φίλες:

«∆εν είµαστε φίλες, απλά έχουµε βρεθεί καλεσµένες σε κάποιες εκδηλώσεις. ∆εν έχουµε συνεργαστεί ποτέ, το αντίθετο. Κάποιο ρόλο που αρνήθηκα εγώ τον πήρε εκείνη. Πρόκειται για το σίριαλ “Η αγάπη της γάτας” των Μαρκίδη και Καπώνη. Είχε µια σκηνή που µε ενοχλούσε, είχα ζητήσει να την κόψουν, δεν γινόταν και δεν το ανέλαβα. Στην πορεία έµαθα πως το έκανε η κοπέλα αυτή.

Τα χρήµατα ήταν πολύ καλά, δεν τα έχω πάρει και ποτέ µου. ∆εν το έκανα, όµως, γιατί ο κόσµος µε είχε µάθει αλλιώς, µέσα από τις οικογενειακές ταινίες. Eχω επιλέξει να κάνω αυτό που θέλω και έχω στερηθεί πολλά πράγµατα. Αλλά προτιµώ τη γαλήνη της ψυχής µου, παρά να έχω άλλα πράγµατα, επιφανειακά και υλικά. Είµαι µια καλή πολεµίστρια.

Είµαι αντράκι και αυτός είναι ο µεγαλύτερος τίτλος τιµής. Αντράκι στη συµπεριφορά και πουθενά αλλού, να το διευκρινίσουµε αυτό, γιατί τον τελευταίο καιρό υπάρχουν και παρερµηνείες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις