Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Ποινή” στο Νίκο για το επεισόδιο με το τραπεζάκι (vid)
LIFESTYLE

“Ποινή” στο Νίκο για το επεισόδιο με το τραπεζάκι (vid)

Το επεισόδιο με το τραπεζάκι απασχόλησε πολύ τη Μαρία Μπακοδήμου Η «χοντράδα» που έκανε ο Νίκος πάνω στον καβγά του με τη Βίβιαν, συζητήθηκε πολύ στο σπίτι του Power of Love. Ο Νίκος πάνω στα νεύρα του κλώτσησε το τραπεζάκι που βρισκόταν μπροστά του και αυτό χτύπησε στα πόδια της Βίβιαν που έφυγε ταραγμένη. Ξεμαλλιάζονται […]

Το επεισόδιο με το τραπεζάκι απασχόλησε πολύ τη Μαρία Μπακοδήμου

Η «χοντράδα» που έκανε ο Νίκος πάνω στον καβγά του με τη Βίβιαν, συζητήθηκε πολύ στο σπίτι του Power of Love.

Ο Νίκος πάνω στα νεύρα του κλώτσησε το τραπεζάκι που βρισκόταν μπροστά του και αυτό χτύπησε στα πόδια της Βίβιαν που έφυγε ταραγμένη.

Ξεμαλλιάζονται στο Power of Love, μετά την κλωτσιά! (vid)

Η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από τους παίκτες να πάρουν όλοι θέση για αυτό το περιστατικό βίας και να ψηφίσουν κατά πόσο ο Νίκος θα πρέπει να πάρει κίτρινη κάρτα.

Ο ίδιος ο Νίκος παραδέχτηκε πως ήταν λάθος του και ψήφισε επίσης τον εαυτό του.

Έτοιμη να εκραγεί η Βίβιαν – Η Μαρίνα έβαλε «φωτιές»! (vid)

«Εδώ μέσα δεν είστε μόνο για να σβήνετε τα κραγιόν από τα χειλάκια σας. Είστε και για να παίρνετε θέση σε πολύ σοβαρά ζητήματα. Είστε για να φαίνεται και τι χαρακτήρες και προσωπικότητες έχετε, κι όχι μόνο στα εύκολα.

Θέλω να ξέρετε ότι η παραγωγή θα έδινε έτσι κι αλλιώς κάρτα. Θέλουμε όμως εσείς να παίρνετε θέση» δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία στην συνέχεια ανακοίνωσε πως η παραγωγή είχε έτσι κι αλλιώς αποφασίσει να δώσει κίτρινη κάρτα στον παίκτη για την πράξη του.

Ανατροπή στο Power of Love, πριν την αποχώρηση (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις