Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Εγγυημένος ο γυναικείος οργασμός με αυτές τις στάσεις
PLUS

Εγγυημένος ο γυναικείος οργασμός με αυτές τις στάσεις

Αυτές είναι οι εννιά στάσεις που εγγυώνται τον γυναικείο οργασμό. Στόχος το σεξ να είναι άκρως απολαυστικό και για τους δύο, αν και τις περισσότερες φορές οι άνδρες κοιτούν να ικανοποιηθούν οι ίδιοι. Διαβάστε ακόμα Τα 6+1 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση έχει τελειώσει Η αλήθεια είναι ότι ο γυναικείος οργασμός είναι ελαφρώς πιο […]

Αυτές είναι οι εννιά στάσεις που εγγυώνται τον γυναικείο οργασμό.

Στόχος το σεξ να είναι άκρως απολαυστικό και για τους δύο, αν και τις περισσότερες φορές οι άνδρες κοιτούν να ικανοποιηθούν οι ίδιοι.

Διαβάστε ακόμα

Τα 6+1 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση έχει τελειώσει

Η αλήθεια είναι ότι ο γυναικείος οργασμός είναι ελαφρώς πιο δύσκολος από τον ανδρικό καθώς πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο… σημείο διέγερσης.

Με τις παρακάτω συμβουλές όμως, σύμφωνα με το mama365. gr, θα είστε κερδισμένοι και οι δύο.

Εσείς από πάνω – με ερωτικά βοηθήματα: Για περισσότερη απόλαυση, προτείνεται η ταυτόχρονη χρήση δονητή με στόχο την εύκολη κλειτοριδική διέγερση.

Διαβάστε ακόμα

Το λένε οι επιστήμονες! Ο λόγος που κοιτούν εκεί… κάτω

Χωρίς διείσδυση: Η… δια χειρός διέγερση και τα ερωτικά βοηθήματα μπορούν να αποδειχθούν αρκετά αποτελεσματικότερα από τη διείσδυση.

Η στάση «κουτάλι»: Ξαπλώστε στο πλάι – το στέρνο του να ακουμπά την πλάτη σας. Πάρτε την πρωτοβουλία και αλλάξτε τα δεδομένα. Aντί της συνηθισμένης διαδικασίας της διείσδυσης, τοποθετείστε το πέος του συντρόφου σας ανάμεσα στους μηρούς σας και -ελέγχοντας την ταχύτητα και τη θέση- «χρησιμοποιείστε» το για την κλειτορίδα σας.

Διαβάστε ακόμα

Ξέμεινες από ιδέες στο sexting; Δοκίμασε αυτές!

Σύσφιξη των μυών της πυελικής περιοχής: Σφίγγοντας τους μύες του κόλπου σας κατά τη διάρκεια του σεξ, αυξάνετε την απόλαυση και για τους δύο. Δοκιμάστε να σφίγγετε και να χαλαρώνετε εναλλάξ αυτούς τους μυς – θα διευκολύνει την κλιμάκωση.

Η στάση «πεταλούδα»: Καθίστε ο ένας απέναντι στον άλλο και τυλίξτε τα πόδια σας γύρω του. Το πέος του έρχεται σε επαφή με το μπροστά τοίχωμα του κόλπου σας.

Διαβάστε ακόμα

Φίλοι με προνόμια; Οι κανόνες που δεν πρέπει να ξεχνάς

Στοματικές δονήσεις: Το στοματικό σεξ θα απογειωθεί προσθέτοντας έναν δονητή στο παιχνίδι. Αφήστε τον να ξεκινήσει αργά διεγείροντας με τη γλώσσα του την κλειτορίδα και τα χείλη σας. Στη συνέχεια, ζητήστε του να χρησιμοποιήσει στα ίδια σημεία τον δονητή.

Ιεραποστολική στάση με… μια χείρα βοηθείας: Προσπαθήστε να βρείτε τη θέση αυτή, που θα σας επιτρέπει να κινείτε τους μηρούς σας έτσι ώστε να διεγείρεστε κολπικά και κλειτοριδικά. Σε ιεραποστολική στάση, ζητήστε του να τοποθετήσει το χέρι του στο σημείο που ενώνονται οι λεκάνες σας. Όσο εξελίσσεται η πράξη, και κινείστε και οι δύο, θα πετύχετε επιπλέον ερεθισμό λόγω της τριβής.

Διαβάστε ακόμα

Κάνε τον να… κολλήσει – Για να μην ταλαιπωρείσαι

Ξαπλωμένοι και «στα τέσσερα»: Η στάση «στα τέσσερα» είναι ερεθιστική κυρίως για εκείνον. Δοκιμάστε να ξαπλώσετε πάνω στην κοιλιά σας, όσο γίνεται η διείσδυση από πίσω. Θα γίνει βαθύτερη και η κλειτορίδα θα ερεθιστεί λόγω της τριβής με την επιφάνεια πάνω στην οποία ξαπλώνετε.

Παραλλαγμένη ιεραποστολική στάση: Ξεκινήστε με την κλασική ιεραποστολική στάση. Όταν νιώσετε αρκετά ερεθισμένη, βάλτε τα πόδια σας ανάμεσα στα δικά του. Όσο εκείνος μετατοπίζει το βάρος του μπροστά και πίσω, εσείς κρατήστε τα πόδια σας σφιχτά κι ενωμένα ανάμεσα στα δικά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις