Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγικό περιστατικό με νεογέννητο μωρό
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό περιστατικό με νεογέννητο μωρό

Τραγωδία χαρακτηρίζεται το περιστατικό με νεογέννητο μωρό το οποίο πέθανε λίγες ώρες, αφού γεννήθηκε, μετά από φυσιολογικό τοκετό. Σύμφωνα με το patris. gr, το άτυχο κοριτσάκι γεννήθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/5) και έφυγε από τη ζωή το ίδιο βράδυ στο Τμήμα Νεογνώντου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Εκεί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από την ιδιωτική μαιευτική κλινική στην οποία έγινε […]

Τραγωδία χαρακτηρίζεται το περιστατικό με νεογέννητο μωρό το οποίο πέθανε λίγες ώρες, αφού γεννήθηκε, μετά από φυσιολογικό τοκετό.

Σύμφωνα με το patris. gr, το άτυχο κοριτσάκι γεννήθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/5) και έφυγε από τη ζωή το ίδιο βράδυ στο Τμήμα Νεογνώντου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Εκεί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από την ιδιωτική μαιευτική κλινική στην οποία έγινε ο τοκετός. Το νεογέννητο δεν πρόλαβε να ζήσει ούτε μια ημέρα, βυθίζοντας στη θλίψη τους νεαρούς γονείς του.

Διαβάστε ακόμα

Ομολογία – σοκ της 19χρονης: «Έπρεπε να το ξεφορτωθώ…»

Αν και η εγκυμοσύνη κύλησε ομαλά και μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό, όσο προχωρούσε η διαδικασία της γέννας, ο γιατρός και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι το μωρό ήταν πολύ μεγαλόσωμο.

Η γέννα ολοκληρώθηκε με μεγάλη προσπάθεια και το μωρό που είχε βάρος 4.800kg διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Νεογνών του ΠΑΓΝΗ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή περίπου στις 23.00 το βράδυ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις