Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

01

Απριλίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μαθήτρια λιποθύμησε σε εκδρομή από ναρκωτικά
ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτρια λιποθύμησε σε εκδρομή από ναρκωτικά

Ένα πολύ ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε μέρες πριν, με πρωταγωνίστρια μια 14χρονη μαθήτρια. Η ανήλικη, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο λεωφορείο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, όταν σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, ένας συμμαθητής της, τής έδωσε ναρκωτικά. «Λόγω ενός απαράδεκτου χειρισμού που έγινε κατά τη γνώμη μου από την υπεύθυνη Γυμνασιάρχη, έγινε μία συνειδητή […]

Ένα πολύ ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε μέρες πριν, με πρωταγωνίστρια μια 14χρονη μαθήτρια.

Η ανήλικη, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο λεωφορείο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, όταν σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, ένας συμμαθητής της, τής έδωσε ναρκωτικά.

«Λόγω ενός απαράδεκτου χειρισμού που έγινε κατά τη γνώμη μου από την υπεύθυνη Γυμνασιάρχη, έγινε μία συνειδητή προσπάθεια εκ μέρους της να κουκουλωθεί το πρόβλημα και να υπάρχουν μόνο κατασταλτικά μέτρα. Σε μία εκδρομή που έγινε πριν από μία εβδομάδα, μία μαθήτρια λιποθύμησε ξαφνικά.

Όταν την ρώτησαν τι ακριβώς έχει συμβεί, παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Τη ναρκωτική ουσία της την είχε παράσχει κάποιος συμμαθητής της μέσα στο πούλμαν.

Ρομά άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών!

Το άσχημο είναι ότι αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να φροντίσουμε να έχουν την κατάλληλη βοήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μαρκόπουλου κ. Σωτήρης Μεθενίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο δήμαρχος κατήγγειλε ότι η Γυμνασιάρχης επιχείρησε να συγκαλύψει το περιστατικό απομακρύνοντας τους εμπλεκόμενους μαθητές από το σχολείο, ενώ σύμφωνα με την άποψή του, έπρεπε να ζητήσει βοήθεια για τα παιδιά.

Επίσης, είπε, ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές εκδιώχθηκαν από το σχολείο, κάτι που δε λύνει το πρόβλημα αλλά αντιθέτως το εντείνει, αφού τα παιδιά στιγματίζονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις