Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρηστίδης: Ο κ. Πετρόπουλος το «έχει τερματίσει»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης: Ο κ. Πετρόπουλος το «έχει τερματίσει»

Χρηστίδης για τις περικοπές συντάξεων: Ο κ. Πετρόπουλος το «έχει τερματίσει» «Το ψέμα και η κοροϊδία των υπουργών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τούς έχει γίνει δεύτερη φύση» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης σχετικά με τις δηλώσεις του υφυπουργού  Κοινωνικής Απασχόλησης Τάσου Πετρόπουλου για τις περικοπές των συντάξεων.  «Ο καθ’ ύλην αρμόδιος υφυπουργός κ. Τάσος Πετρόπουλος το έχει τερματίσει. […]

Χρηστίδης για τις περικοπές συντάξεων: Ο κ. Πετρόπουλος το «έχει τερματίσει»

«Το ψέμα και η κοροϊδία των υπουργών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τούς έχει γίνει δεύτερη φύση» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης σχετικά με τις δηλώσεις του υφυπουργού  Κοινωνικής Απασχόλησης Τάσου Πετρόπουλου για τις περικοπές των συντάξεων. 

«Ο καθ’ ύλην αρμόδιος υφυπουργός κ. Τάσος Πετρόπουλος το έχει τερματίσει.

Οι συντάξεις μετά το… μαχαίρι – Ποιοι θα δουν μειώσεις

Τη μία μας λέει ότι δεν κόπηκαν οι συντάξεις και την άλλη ότι οι συντάξεις θα μειωθούν, την τρίτη ότι έχουν περιθώριο επτά μήνες για να δουν τι θα κάνουν. Ψέματα και πάλι ψέματα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Ομολογία Πετρόπουλου – Έρχονται περικοπές συντάξεων

Ο κ. Χρηστίδης επισήμανε ότι οι συντάξεις επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν περικοπεί δραματικά ενώ καθ’ ομολογία Τσακαλώτου, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να μην εφαρμοστεί η μείωση των συντάξεων, την οποία έχουν υπογράψει, από 1-1-2019.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις