Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αποχωρεί από τους Ερυθρόλευκους ο Ταχτσίδης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποχωρεί από τους Ερυθρόλευκους ο Ταχτσίδης

Μετά το τέλος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ, οι φήμες για μεγαλοπρεπή είσοδο στον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν. Αντίθετη γραμμή ενδέχεται να ακολουθήσει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος εκτός απροόπτου δεν θα βρίσκεται στην ομάδα του Πειραιά και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Άδοξο φινάλε για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μάλλον θα αποτελέσει […]

Μετά το τέλος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ, οι φήμες για μεγαλοπρεπή είσοδο στον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν.

Αντίθετη γραμμή ενδέχεται να ακολουθήσει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος εκτός απροόπτου δεν θα βρίσκεται στην ομάδα του Πειραιά και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Άδοξο φινάλε για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, μετά και την έξοδο στα μπουζούκια ύστερα από τη βαριά ήττα (3-0) των Πειραιωτών από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, για την τελευταία αγωνιστική της Superleague.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος αναμένεται να τιμωρηθεί από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, με τον 27χρονο άσο να σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σοβαρά προβλήματα για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Σύμφωνα με την «Ώρα», ο Ταχτσίδης έχει ήδη στις σκέψεις του την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να ψαχτεί για την επιστροφή του στην Ένωση. Ο Έλληνας άσος φόρεσε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα από το 2007 μέχρι το 2010.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις