Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πετρούπολη: Η έκτρωση και η τραγική αποκάλυψη του αδερφού της 19χρονης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πετρούπολη: Η έκτρωση και η τραγική αποκάλυψη του αδερφού της 19χρονης

Η υπόθεση της 19χρονης παιδοκτόνου, λίγο μετά την παρόμοια ιστορία της φοιτήτριας στη Νέα Σμύρνη, σοκάρει την κοινή γνώμη. Όπως αποκαλύφθηκε, η κοπέλα, μαθήτρια Λυκείου, είχε ξανακάνει έκτρωση στο παρελθόν. Ο αδερφός της κοπέλας, η οποία σκότωσε το νεογέννητο παιδί της, μέσα στο σπίτι τους στην Πετρούπολη, είναι σε τραγική κατάσταση. «Δεν μπορώ να το […]

Η υπόθεση της 19χρονης παιδοκτόνου, λίγο μετά την παρόμοια ιστορία της φοιτήτριας στη Νέα Σμύρνη, σοκάρει την κοινή γνώμη. Όπως αποκαλύφθηκε, η κοπέλα, μαθήτρια Λυκείου, είχε ξανακάνει έκτρωση στο παρελθόν.

Ο αδερφός της κοπέλας, η οποία σκότωσε το νεογέννητο παιδί της, μέσα στο σπίτι τους στην Πετρούπολη, είναι σε τραγική κατάσταση.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω», έλεγε, κλαίγοντας με λυγμούς στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

Έπνιξε το μωρό της με τον ομφάλιο λώρο – Ωμή η 19χρονη

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μακάρι να το είχα καταλάβει. Δεν θα είχε συμβεί τίποτα από αυτά. Το ορκίζομαι. Αν δεν μπορούσαμε να το κρατήσουμε, θα το δίναμε… Είμαι τόσο χαζός και δεν το κατάλαβα; Χτυπάω το κεφάλι μου που δεν το κατάλαβα. Με θάψανε και εμένα ζωντανό«.

Ο αδερφός της 19χρονης, αποκάλυψε την τραγική ειρωνεία: η άλλη αδερφή τους δεν μπορεί να κάνει παιδί. 

«Δεν μπορώ να κάνω παιδί και η αδερφή μου σκότωσε παιδί», φέρεται να είπε στον αδερφό της, όπως είπε ο ίδιος.

Η νεαρή κοπέλα ομολόγησε την πράξη της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κύηση προέκυψε τυχαία, ύστερα από περιστασιακή επαφή που είχε με άνδρα, τον οποίο γνώρισε μέσω κοινών γνωστών και με τον οποίο δεν διατήρησε επικοινωνία έκτοτε.

Ποινική δίωξη στην 19χρονη: «Τύλιξα με κορδόνι τον λαιμό του»

Όπως υποστήριξε η ίδια, αντελήφθη την κύηση όταν εφτασε σε προχωρημένο στάδιο επτά μηνών και αποφάσισε να την αποκρύψει από τη μητέρα και τον αδελφό της, με τους οποίους διέμενε, προκειμένου να αποφύγει τις αρνητικές αντιδράσεις τους.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της το παιδί είχε αιμορραγία όταν γεννήθηκε και η 19χρονη προσπάθησε να το σώσει.

Ο δικηγόρος παραδέχθηκε πως η ιατροδικαστική έρευνα στο βρέφος δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, ο ίδιος ωστόσο επέμεινε πως η νεαρή γυναίκα δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το μωρό.

Η φρικτή απολογία της παιδοκτόνου: Άφησα λουλούδια στον κάδο

Θα ζητηθεί να γίνει αλλαγή στην κατηγορία που βαρύνει τις δύο γυναίκας, δηλαδή ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, αλλά και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Οι δυο γυναίκες ζήτησαν προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις