Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνταξιούχος σε Κώστα Καραμανλή: Μας ξεφτιλίσατε (vids)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνταξιούχος σε Κώστα Καραμανλή: Μας ξεφτιλίσατε (vids)

Το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της οδού Αγγελάκη 13 στη Θεσσαλονίκη άσκησε ο Κώστας Καραμανλής, στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας  την Κυριακή. Τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν βουλευτές, στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι κατά την άφιξή του άρχισαν να χειροκροτούν. Με πολύ καλή διάθεση, βγήκε αρκετές σέλφι και δεν είπε […]

Το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της οδού Αγγελάκη 13 στη Θεσσαλονίκη άσκησε ο Κώστας Καραμανλής, στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας  την Κυριακή.

Τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν βουλευτές, στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι κατά την άφιξή του άρχισαν να χειροκροτούν.

Με πολύ καλή διάθεση, βγήκε αρκετές σέλφι και δεν είπε όχι σε κανέναν.

Όταν μπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τα γυαλιά του και ζήτησε από έναν δημοσιογράφο τα δικά του. “Έχω και πρεσβυωπία” είπε γελώντας και επέστρεψε τα γυαλιά.

Ρεκόρ συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Κατά την αποχώρησή του συνέβη και ένα απρόοπτο με έναν συνταξιούχο, ο οποίος περίμενε τον πρώην πρωθυπουργό. Τον πλησίασε και του είπε “μας ξεφτιλίσατε”.

Ο Κ. Καραμανλής δεν απάντησε, συνέχισε προς το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια αποχώρησε.

Όπως διευκρίνισε στη συνέχεια ο συνταξιούχος, θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τις περικοπές στη σύνταξή του που συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια και η διαμαρτυρία του δεν απευθύνεται συγκεκριμένα μόνο στον Κώστα Καραμανλή, αλλά προς όλους τους πολιτικούς καθώς τους θεωρεί όλους υπεύθυνους για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.

Φωτογραφίες: MotionTeam

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις