Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπνιξε το μωρό της με τον ομφάλιο λώρο – Ωμή η 19χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Έπνιξε το μωρό της με τον ομφάλιο λώρο – Ωμή η 19χρονη

Έπνιξε το μωρό της με τον ομφάλιο λώρο – Ωμή η 19χρονη Μετά από τρεις μήνες οι Αρχές ξετύλιξαν το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης του νεκρού μωρού σε κάδο της Πετρούπολης. Το βρέφος είχε βρεθεί νεκρό, πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών, στις 26 Φεβρουαρίου, προκαλώντας σοκ. Χθες Κυριακή, γιορτή της μητέρας, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη […]

Έπνιξε το μωρό της με τον ομφάλιο λώρο – Ωμή η 19χρονη

Μετά από τρεις μήνες οι Αρχές ξετύλιξαν το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης του νεκρού μωρού σε κάδο της Πετρούπολης.

Το βρέφος είχε βρεθεί νεκρό, πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών, στις 26 Φεβρουαρίου, προκαλώντας σοκ.

Χθες Κυριακή, γιορτή της μητέρας, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο γυναικών, μιας 19χρονης και μιας 54χρονης, μητέρας και κόρης .

Οι δύο γυναίκες, είχαν γεννηθεί στην Αλβανία και είναι κάτοικοι της περιοχής.

Η εγκυμοσύνη, σύμφωνα με την νεαρή ήταν αποτέλεσμα μιας περιστασιακής σχέσης και η ίδια δεν ήθελε το παιδί.

Με βάση όσα είπε η 19χρονη στην αστυνομία, είχε γνωρίσει τον πατέρα του παιδιού μέσω Facebook και το μωρό προέκυψε χωρίς να το θέλει κανένας από τους δύο.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν είναι σίγουρη αν είναι όντως εκείνος ο πατέρας… Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έκανε ό,τι μπορούσε για να μη γίνει αντιληπτή η κατάστασή της.

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για το νεκρό βρέφος

Η ίδια αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη αργά και δεν μπορούσε να προχωρήσει σε έκτρωση, ενώ η μητέρα της στα τελευταία στάδια είχε αντιληφθεί και εκείνη την κύηση της κόρης της.

Οπως ομολόγησε η 19χρονη γέννησε μόνη της στο μπάνιο και στη συνέχεια έπνιξε με τον ομφάλιο λώρο το μωρό της και του έβαλε χαρτοπετσέτες στο στόμα για να μην ακούγονται τα κλάματά του.

Στη συνέχεια, η 54χρονη μητέρας της πέταξε το βρέφος στον κάδο σκουπιδιών της περιοχής. Η 54χρονη αρνήθηκε ωστόσο ότι αναμείχθηκε και στη δολοφονία του μωρού.

Το βρέφος είχε βρεθεί νεκρό, πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών, στις 26 Φεβρουαρίου, προκαλώντας σοκ.

Πώς τις βρήκαν

Οι αστυνομικοί αρχικά ερευνούσαν στην Πετρούπολη και στις γύρω περιοχές. Οι έρευνες περιορίστηκαν σε μια ακτίνα κοντά στον κάδο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του παιδιού.

Στοιχεία σοκ για το διπλό φονικό – Το ποσό… μαμούθ!

Ομάδες αστυνομικών σάρωναν την περιοχή και σύντομα δημιουργήθηκε μια λίστα με τα ονόματα 15 γυναικών που έμοιαζαν ύποπτες πως θα μπορούσαν να είναι εκείνες που έφεραν στη ζωή το παιδί.

Σε αυτή τη φάση οι αστυνομικοί ζήτησαν την άδεια από τον εισαγγελέα να πάρουν δείγμα DNA από τις γυναίκες αυτές, γράφει το newsit.

Τα αποτελέσματα της διασταύρωσης του γενετικού υλικού βγήκαν χθες το πρωί. Οι αστυνομικοί είχαν πλέον την απόδειξη που χρειαζόταν στα χέρια τους. Το απόγευμα πήγαν στο σπίτι των δυο γυναικών και τους πέρασαν χειροπέδες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις