Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τρόμος από συνταξιούχο αστυνομικό που πυροβολούσε
ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος από συνταξιούχο αστυνομικό που πυροβολούσε

Αναστάτωση προκάλεσε η πράξη του 80χρονου συνταξιούχου αστυνομικού στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport. gr, ένας ηλικιωμένο στη Σπερχειάδα, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Πρόκειται για συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος είχε διατελέσει αστυνομικός διευθυντής επί σειρά ετών στον νομό Φθιώτιδας. Διαβάστε ακόμα Σφοδρή μετωπική – Δύο νεκροί, τρεις […]

Αναστάτωση προκάλεσε η πράξη του 80χρονου συνταξιούχου αστυνομικού στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport. gr, ένας ηλικιωμένο στη Σπερχειάδα, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Πρόκειται για συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος είχε διατελέσει αστυνομικός διευθυντής επί σειρά ετών στον νομό Φθιώτιδας.

Διαβάστε ακόμα

Σφοδρή μετωπική – Δύο νεκροί, τρεις τραυματίες

Κάποιοι από τους γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ο 80χρονος είχε κάνει το ίδιο και την Πρωτομαγιά, αν και εκείνος αρνήθηκε ότι πυροβολούσε.

Στον αντίποδα, στο σπίτι του βρέθηκαν– έπειτα από έρευνα και παρουσία δικαστικού λειτουργού- εννέα όπλα για μερικά από τα οποία δεν είχε άδεια, ισχυριζόμενος ότι είναι παλιά και τα έχει για κειμήλια.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις