To BBC αποθεώνει τη Φουρέιρα – Το «Fuego» θα βάλει φωτιά

LIFESTYLE

To BBC αποθεώνει τη Φουρέιρα – Το «Fuego» θα βάλει φωτιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Απόψε οι διαγωνιζόμενοι της Eurovision θα κονταροχτυπηθούν στη σκηνή της Altice Arena, με την ελληνική συμμετοχή να είναι δυστυχώς εκτός. Τα μάτια της Ελλάδας, όπως και της Ευρώπης απ’ ότι φαίνεται, είναι στραμμένα στην εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, που αναμένεται με το «Fuego» της να βάλει… φωτιά. Το τραγούδι της Κύπρου μοιάζει απόψε να είναι το […]

12.05.2018 | 14:28

Απόψε οι διαγωνιζόμενοι της Eurovision θα κονταροχτυπηθούν στη σκηνή της Altice Arena, με την ελληνική συμμετοχή να είναι δυστυχώς εκτός.

Τα μάτια της Ελλάδας, όπως και της Ευρώπης απ’ ότι φαίνεται, είναι στραμμένα στην εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, που αναμένεται με το «Fuego» της να βάλει… φωτιά.

Το τραγούδι της Κύπρου μοιάζει απόψε να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της 63ης Eurovision καθώς τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν απόδοση ακόμα και κάτω του 2.

Η Ελένη Φουρέιρα πριν από δύο εβδομάδες ήρθε στη Λισαβόνα ως αουτσάιντερ και κατάφερε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά και να βάλει «φωτιά» στους αντιπάλους και κυρίως το Ισραήλ με τη Νέτα Μπαρζιλάι να είναι αυτή την στιγμή η μόνη χώρα που την «απειλεί».

Το ΒΒC σε εκτενές του ρεπορτάζ εκθείασε την Ελένη Φουρέιρα. Μετά τον Α’ ημιτελικό είχε γράψει ότι ποτέ η Eurovision δεν ήταν πιο Beyonce. Με νέο μακροσκελές δημοσίευμα το βρετανικό δίκτυο εξηγεί «Πώς η ποπ σταρ από την Ελλάδα βοήθησε την Κύπρο να γίνει φαβορί για τη νίκη στη Eurovision».

Με αυτό τον τίτλο, το BBC κάνει ένα μίνι αφιέρωμα και παρουσιάζει αποσπάσματα από συνεντεύξεις της Ελένης Φουρέιρα.

Χατζηνικολάου σε Φουρέιρα: Πήρα άδεια από τη γυναίκα μου…

Ο συντάκτης στο κείμενό του αναγνωρίζει ότι φέτος «σάρωσε» τη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού με τρόπο που δεν κατάφερε κανένας άλλος συνάδελφός της. Μάλιστα η σχετική δημοσίευση ήταν από τις πιο δημοφιλείς στην ιστοσελίδα του βρετανικού δικτύου.

Για μια ακόμα φορά ο συντάκτης δεν παραλείπει να τονίσει ότι η Φουρέιρα είναι ότι… πλησιέστερο σε Beyonce ανέβηκε ποτέ στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

«Η τρίλεπτη ερμηνεία του Fuego έχει τόσο έντονη χορογραφία και τίναγμα μαλλιού, που η Beyonce θα ήταν περήφανη», αναφέρει χαρακτηριστικά. Η σύγκριση κάθε άλλο παρά φαίνεται να ενοχλεί την Ελένη που απαντά ότι η Αμερικανίδα σταρ είναι «η καλύτερη των καλύτερων».

Πάντως, το BBC εκτιμά ότι η Φουρέιρα απόψε θα καταφέρει να χαρίσει την πολυπόθητη νίκη για την Κύπρο στη Eurovision.

Οι χώρες που θα διαγωνιστούν είναι, με βάση τη σειρά εμφάνισης:
1. Ουκρανία
2. Ισπανία
3. Σλοβενία
4. Λιθουανία
5. Αυστρία
6. Εσθονία
7. Νορβηγία
8. Πορτογαλία
9. Ηνωμένο Βασίλειο
10. Σερβία
11. Γερμανία
12. Αλβανία
13. Γαλλία
14. Τσεχία
15. Δανία
16. Αυστραλία
17. Φινλανδία
18. Βουλγαρία
19. Μολδαβία
20. Σουηδία
21. Ουγγαρία
22. Ισραήλ
23. Ολλανδία
24. Ιρλανδία
25. Κύπρος
26. Ιταλία

Exit mobile version