Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Νταής» μαχαίρωσε τη μητέρα του παιδιού του
ΕΛΛΑΔΑ

«Νταής» μαχαίρωσε τη μητέρα του παιδιού του

Ένας «νταής» μαχαίρωσε τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του πάνω στον καυγά. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ένα θλιβερό συμβάν σημειώθηκε στον Βόλο με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι, αν και δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι παντρεμένος με την 27χρονη με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί. Διαβάστε ακόμα Ανησυχία για την τύχη της 37χρονης – Μυστηριώδης εξαφάνιση Όπως αναφέρεται, […]

Ένας «νταής» μαχαίρωσε τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του πάνω στον καυγά.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ένα θλιβερό συμβάν σημειώθηκε στον Βόλο με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι, αν και δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι παντρεμένος με την 27χρονη με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Διαβάστε ακόμα

Ανησυχία για την τύχη της 37χρονης – Μυστηριώδης εξαφάνιση

Όπως αναφέρεται, την τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη και σε άλλα σημεία του σώματός της κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους.

Στη συνέχεια, αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Βόλου και του πέρασαν χειροπέδες.

Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σωματικές βλάβες και οπλοχρησία. Όσο για την 27χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις