Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καταδικάστηκε ο άντρας που “έλουσε” αγοράκι με καυτό καφέ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδικάστηκε ο άντρας που “έλουσε” αγοράκι με καυτό καφέ

Καταδικάστηκε ο άντρας που είχε εξοργίσει την κοινή γνώμη τον Απρίλη του 2015. Συγκεκριμένα ο άντρας είχε «λούσει» με καυτό καφέ ένα δίχρονο αγοράκι, το οποίο είχε διακομιστεί με εγκαύματα σε νοσοκομείο. Η υπόθεση είχε πάρει τότε τεράστιες διαστάσεις, τόσο γιατί το αγοράκι κινδύνεψε όσο και για τον ρατσιστικό χαρακτήρα της πράξης. Όλα έγιναν όταν […]

Καταδικάστηκε ο άντρας που είχε εξοργίσει την κοινή γνώμη τον Απρίλη του 2015.

Συγκεκριμένα ο άντρας είχε «λούσει» με καυτό καφέ ένα δίχρονο αγοράκι, το οποίο είχε διακομιστεί με εγκαύματα σε νοσοκομείο.

Η υπόθεση είχε πάρει τότε τεράστιες διαστάσεις, τόσο γιατί το αγοράκι κινδύνεψε όσο και για τον ρατσιστικό χαρακτήρα της πράξης.

Όλα έγιναν όταν το αγοράκι πήγε με τη γιαγιά του στο σπίτι του εργοδότη του γιου της, για να ζητήσουν χρήματα που όπως υποστηρίζουν τους χρωστούσε.

Συναγερμός στο Μεταγωγών – Ελευθέρωσαν λάθος κρατούμενο

Ο γιος της γιαγιάς και πατέρας του μικρού είχε επιστρέψει τότε στη Βουλγαρία.

Αντί όμως να επιστρέψει τα χρωστούμενα , βγήκε φωνάζοντας από την κουζίνα κρατώντας ένα φλιτζάνι με καυτό καφέ και την περιέλουσε.

Προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο εγγονάκι της που κρατούσε στην αγκαλιά της, ενώ της φέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο και προσπάθησε να την χτυπήσει με πολλά ρατσιστικά υπονοούμενα.

Ανησυχία στις Αρχές μετά από σοβαρά κρούσματα ληστείας

Το μωρό χρειάστηκε να νοσηλευτεί για καιρό στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χτες και το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο για δύο αδικήματα, για επικίνδυνη σωματική βλάβη στην γιαγιά και το παιδί, σε 34 μήνες φυλάκιση με δικαίωμα έφεσης και μέχρι το εφετείο η απόφαση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις