Αθήνα

°C

Παρασκευή

07

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Η νέα λειτουργία στο Gmail σε… συμπληρώνει
PLUS

Η νέα λειτουργία στο Gmail σε… συμπληρώνει

To Smart Compose είναι η νέα λειτουργία στο Gmail και θα συμπληρώνει αυτόματα αυτά που γράφεις. Όπως φαίνεται και στο techgear. gr, δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες από το λανσάρισμα του νέου Gmail και η Google έχει αρχίσει ήδη να προσθέτει περισσότερες λειτουργίες στην υπηρεσία. Σύμφωνα με τον Sundar Pichai, CEO της Google, στο συνέδριο Google […]

To Smart Compose είναι η νέα λειτουργία στο Gmail και θα συμπληρώνει αυτόματα αυτά που γράφεις.

Όπως φαίνεται και στο techgear. gr, δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες από το λανσάρισμα του νέου Gmail και η Google έχει αρχίσει ήδη να προσθέτει περισσότερες λειτουργίες στην υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον Sundar Pichai, CEO της Google, στο συνέδριο Google I/O 2018, πολύ σύντομα θα προστεθεί και η λειτουργία Smart Compose για να μην ζοριζόμαστε ιδιαίτερα όταν συντάσσουμε κάποιο email.

Διαβάστε ακόμα

Έγινε «λίφτινγκ» στο Facebook

Το Smart Compose βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία με τα Smart Replies. Λειτουργεί στο παρασκήνιο και με τη βοήθεια της τεχνολογίας machine learning συμπληρώνει αυτόματα αυτά που γράφει ο χρήστης σε ένα email.

Ουσιαστικά, παρουσιάζει προτάσεις για την αυτόματη συμπλήρωση των φράσεων τις οποίες μπορείς να αποδεχθείς ή να απορρίψεις.

Εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου, κυρίως κατά την γραφή χαιρετισμών, το Smart Compose αποτελεί ταυτόχρονα και ένα εργαλείο που διορθώνει αυτόματα τα ορθογραφικά λάθη που μπορεί να κάνει ο χρήστης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις