Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Βόμβα” Δώρου – Γιατί φύγαμε από το Power of Love (vid)
LIFESTYLE

“Βόμβα” Δώρου – Γιατί φύγαμε από το Power of Love (vid)

  Αθηνά και Δώρος έχουν αποχωρήσει από το Power of Love, ωστόσο κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί. Η Μαρία Μπακοδήμου ενημέρωσε τους παίκτες, πως ο Δώρος και η Αθηνά θα πρέπει να επιστρέψουν στο παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα, εάν θέλουν πράγματι να συνεχίσουν και οι παίκτες που βρίσκονται μέσα στο σπίτι θα κληθούν […]

 

Αθηνά και Δώρος έχουν αποχωρήσει από το Power of Love, ωστόσο κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί.

Η Μαρία Μπακοδήμου ενημέρωσε τους παίκτες, πως ο Δώρος και η Αθηνά θα πρέπει να επιστρέψουν στο παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα, εάν θέλουν πράγματι να συνεχίσουν και οι παίκτες που βρίσκονται μέσα στο σπίτι θα κληθούν να ψηφίσουν την επιστροφή ή όχι του ζευγαριού.

Σήμερα, ο Δώρος Παναγίδης αποφάσισε με ένα live στο instagram να αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με την αποχώρηση του ίδιου και της Αθηνάς από το παιχνίδι.

«Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι;

Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει».

Power of Love: Ξεκατινιάσματα, μηνύσεις και οι… «τσ@ντες»

«Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ.

Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα παίρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά».

«Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πως θα πράξω….».

Power of Love: Πέφτουν οι μάσκες – «Μετάνιωσα» (vid)

Όσο για το που βρίσκεται η Αθηνά, ο Δώρος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως την περιμένει να φθάσει σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο, προκείμενου να μιλήσουν και μαζί σε επόμενο live που θα κάνουν στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις