Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καταγγελία – σοκ: Αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον πολίτη (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Καταγγελία – σοκ: Αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον πολίτη (vid)

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Κύπρο η καταγγελία με «πρωταγωνιστές» ένα πολίτη και αστυνομικούς οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον του. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι θα γίνει καταγγελία ενώπιον της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και παραπόνων κατά της Αστυνομίας. Όπως ανέφερε υπάρχουν εικόνες που επιβεβαιώνουν το περιστατικό από […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Κύπρο η καταγγελία με «πρωταγωνιστές» ένα πολίτη και αστυνομικούς οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον του.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι θα γίνει καταγγελία ενώπιον της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε υπάρχουν εικόνες που επιβεβαιώνουν το περιστατικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία είναι εγκατεστημένα στην περιοχή και τα οποία λήφθηκαν από αξιωματικό της δύναμης, λίγες μόνο στιγμές μετά το περιστατικό.

Διαβάστε ακόμα

Ύποπτο φορτίο στο λιμάνι της Λεμεσού

Στην εκπομπή μάλιστα παρουσιάστηκαν και εικόνες από τους πυροβολισμούς στο αυτοκίνητο του πολίτη.

Από την πλευρά του ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, υποστήριξε ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές. Επιπλέον, αναφέρθηκε πως έγινε λίγο μετά την απόπειρα φόνου εναντίον των αστυνομικών και ο εν λόγω πολίτης αρνήθηκε να κατέβει από το αυτοκίνητο.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις