Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Λαμπάδιασε» τροχόσπιτο – Έκκληση από την Πυροσβεστική (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

«Λαμπάδιασε» τροχόσπιτο – Έκκληση από την Πυροσβεστική (pics)

Παρανάλωμα του πυρός έγινε μέσα σε λίγα λεπτά ένα παρκαρισμένο τροχόσπιτο. Σύμφωνα με το lamiareport. gr, το περιστατικό συνέβη σε οικόπεδο στην οδό Σανταρόζα πίσω από το Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας. «Εκείνη την ώρα ερχόμουν από το κέντρο και είδα τις φλόγες να το τυλίγουν από κάτω», εξέφρασε σαστισμένος ο ιδιοκτήτης του καμένου οχήματος που δεν μπορούσε να πιστέψει τι […]

Παρανάλωμα του πυρός έγινε μέσα σε λίγα λεπτά ένα παρκαρισμένο τροχόσπιτο.

Σύμφωνα με το lamiareport. gr, το περιστατικό συνέβη σε οικόπεδο στην οδό Σανταρόζα πίσω από το Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας.

«Εκείνη την ώρα ερχόμουν από το κέντρο και είδα τις φλόγες να το τυλίγουν από κάτω», εξέφρασε σαστισμένος ο ιδιοκτήτης του καμένου οχήματος που δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Διαβάστε ακόμα

Ρουβίκωνας: Επίθεση στα γραφεία της OXFAM (pics+vid)

Μέσα σε πέντε λεπτά δεν είχε μείνει σχεδόν τίποτα από το τροχόσπιτο, παρά και την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασε στο σημείο με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Εικάζεται ότι το τροχόσπιτο λαμπάδιασε από τα χόρτα που υπήρχαν στο σημείο και πιθανόν να πήραν φωτιά από τσιγάρο που πέταξε διερχόμενος οδηγός.

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει επίσημη εκτίμηση καθώς διενεργείται έρευνα από το αρμόδιο Τμήμα που ανέλαβε το συμβάν.

Ο επικεφαλής έκανε έκκληση να καθαριστούν άμεσα τα οικόπεδα που βρίσκονται εντός της πόλης για να μην κινδυνεύσουν ζωές και περιουσίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις