Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατέληξε η 37χρονη που λιποθύμησε στο γυμναστήριο
ΕΛΛΑΔΑ

Κατέληξε η 37χρονη που λιποθύμησε στο γυμναστήριο

Κατέληξε η άτυχη γυναίκα που είχε χάσει τις αισθήσεις της στο γυμναστήριο της Κρήτης. Χθες, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Χρύσα Μιχελάκη, την 37χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της την ώρα που βρισκόταν σε γυμναστήριο του Ηρακλείου. Η 37χρονη γυναίκα που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ενώ γυμναζόταν σε γυμναστήριο του Ηρακλείου, προσφέρει, ακόμα και […]

Κατέληξε η άτυχη γυναίκα που είχε χάσει τις αισθήσεις της στο γυμναστήριο της Κρήτης.

Χθες, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Χρύσα Μιχελάκη, την 37χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της την ώρα που βρισκόταν σε γυμναστήριο του Ηρακλείου.

Η 37χρονη γυναίκα που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ενώ γυμναζόταν σε γυμναστήριο του Ηρακλείου, προσφέρει, ακόμα και την ύστατη ώρα «δώρα ζωής» σε συνανθρώπους της.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, μετά την ολοκλήρωση των τεστ για τη διαπίστωση του εγκεφαλικού θανάτου, η οικογένειά της συμφώνησε να δωρηθούν τα όργανά της.

Αμέσως ξεκίνησαν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες μεταξύ Ηρακλείου και Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, προκειμένου να αποφασιστεί ποια όργανα θα αφαιρεθούν και σε ποιους ασθενείς θα προσφέρουν μια νέα «ευκαιρία» ζωής.

Χαροπαλεύει 37χρονη – Κατέρρευσε στο γυμναστήριο

Έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για την καρδιά, τα νεφρά, τους πνεύμονες και τους κερατοειδείς.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησε η διαδικασία για τη λήψη οργάνων από την άτυχη 37χρονη Χρύσα Μιχελάκη που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ενώ γυμναζόταν σε γυμναστήριο του Ηρακλείου.

Ακόμα και με τον θάνατό της, η κοπέλα προσφέρει «δώρα ζωής» σε συνανθρώπους μας.

Συγκεκριμένα, στο Βενιζέλειο έφθασε χθες η ομάδα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου καθώς και η ομάδα από το Ωνάσειο για τη λήψη της καρδιάς.

Επίσης, για τα νεφρά υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ευαγγελισμό και από το ΠΑΓΝΗ για τους κερατοειδείς.

Από το εξωτερικό εκφράστηκε ενδιαφέρον για τους πνεύμονες η κατάσταση των οποίων, όμως, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις