Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η ανατροπή για τον τελικό Κυπέλλου – Μετά από 43 χρόνια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ανατροπή για τον τελικό Κυπέλλου – Μετά από 43 χρόνια

Μια ανατροπή έρχεται όσο αφορά στον τελικό Κυπέλλου και στους διαιτητές που θα έχει. Σύμφωνα με τις φήμες, υπάρχουν σκέψεις για ξένους διαιτητές στον μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ. Αν υλοποιηθεί, πρόκειται για απόφαση μετά από 43 χρόνια και τον τελικό Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το 1975. Όπως αναφέρεται, έγιναν επαφές του Μέλο Περέιρα και με τον συνεργάτη του στην […]

Μια ανατροπή έρχεται όσο αφορά στον τελικό Κυπέλλου και στους διαιτητές που θα έχει.

Σύμφωνα με τις φήμες, υπάρχουν σκέψεις για ξένους διαιτητές στον μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ. Αν υλοποιηθεί, πρόκειται για απόφαση μετά από 43 χρόνια και τον τελικό Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το 1975.

Όπως αναφέρεται, έγιναν επαφές του Μέλο Περέιρα και με τον συνεργάτη του στην ΚΕΔ Φερνάντεζ Μαρίν και με την επιτροπή Διαιτησίας της UEFA, προκειμένου να καταλήξουν στην επιθυμητή πεντάδα.

Διαβάστε ακόμα

Έρχονται ξένοι χούλιγκανς για τον Τελικό Κυπέλλου

Η απόφαση ελήφθη και τα ονόματα των ξένων διαιτητών που θα δούμε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ θα γνωστοποιηθούν με ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Η ΚΕΔ φαίνεται να καταλήγει σε αυτή την επιλογή λόγω του τεταμένου κλίματος μεταξύ των δύο φιναλίστ και για να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι.

Οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν την Πέμπτη (10/5).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις