Αθήνα

°C

Κυριακή

13

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάνια Κέλλυ: Τον γουστάρω τον Καρανίκα, με “αγγίζει”
LIFESTYLE

Τάνια Κέλλυ: Τον γουστάρω τον Καρανίκα, με “αγγίζει”

Για τα ψυχικά χαρίσματα που βλέπει στον Νίκο Καρανίκα μίλησε η γνωστή drag queen Τάνια Κέλλυ. Μάλιστα, δηλώνει καψούρα με τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού. Η Τάνια Κέλλυ, με αφορμή τη σέλφι που έβγαλε με τον κ. Καρανίκα δήλωσε στην Espresso: «Τον γουστάρω. Αν δεν τον γούσταρα, δεν θα κάναμε παρέα και δεν θα βγάζαμε […]

Για τα ψυχικά χαρίσματα που βλέπει στον Νίκο Καρανίκα μίλησε η γνωστή drag queen Τάνια Κέλλυ.

Μάλιστα, δηλώνει καψούρα με τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού.

Η Τάνια Κέλλυ, με αφορμή τη σέλφι που έβγαλε με τον κ. Καρανίκα δήλωσε στην Espresso: «Τον γουστάρω. Αν δεν τον γούσταρα, δεν θα κάναμε παρέα και δεν θα βγάζαμε φωτογραφίες. Δεν με ενδιαφέρει τι επαγγέλλεται».

Μιλώντας για τη γνωριμία τους περιγράφει τι συνέβη ένα βράδυ στις Κούκλες, το γνωστό μαγαζί με τα drag show στη Συγγρού.«Είχε έρθει στις Κούκλες όπου κάνω σόου και μιλούσαμε χωρίς να ξέρω ποιος είναι.

Μετά βγάλαμε φωτογραφίες κι έμαθα την ταυτότητά του την επόμενη ημέρα από τα blogs. Συνεχίσαμε να μιλάμε μέσω Facebook όπου είμαστε φίλοι» δηλώνει η drag queen.

Power of Love: Πέφτουν οι μάσκες – «Μετάνιωσα» (vid)

Όσον αφορά τις συνήθειες του Νίκου Καρανίκα σύμφωνα με την Τάνια Κέλλυ «δεν του αρέσουν τα πολυσύχναστα μέρη για καφέ και φαγητό και επειδή είναι πολύ εργατικός και δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν είναι εύκολο να συναντιόμαστε συχνά. Όποτε όμως οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, βγαίνουμε και μου δίνει συμβουλές πριν καν του το ζήτησω.

Με προτρέπει να κάνω πράγματα για μένα κι αυτό μου αρέσει πολύ, γιατί ακουμπάει την ψυχή μου. Δεν είναι άνθρωπος που κοιτάζει την εμφάνιση αλλά την ποιότητα».

Λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου από τα 15 ο Νίκος Καρανίκας είχε περάσει ένα ευχάριστο βράδυ στο μαγαζί «Κούκλες» στο Κουκάκι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις