Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξελίξεις για τον 6χρονο που κατανάλωσε κρασί
ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις για τον 6χρονο που κατανάλωσε κρασί

Υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν στον 6χρονο που κατανάλωσε ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί. Σύμφωνα με το cretapost. gr, το ανήλικο αγοράκι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όπως αναφέρουν οι γιατροί στους γονείς του δίνοντας τέλος στην πολυήμερη αγωνία τους. Ο ασθενής ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά στις προσπάθειες των γιατρών να τον ξυπνήσουν από την καταστολή. Έτσι, πλέον έχει επαφή με το περιβάλλον γύρω […]

Υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν στον 6χρονο που κατανάλωσε ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί.

Σύμφωνα με το cretapost. gr, το ανήλικο αγοράκι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όπως αναφέρουν οι γιατροί στους γονείς του δίνοντας τέλος στην πολυήμερη αγωνία τους.

Ο ασθενής ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά στις προσπάθειες των γιατρών να τον ξυπνήσουν από την καταστολή. Έτσι, πλέον έχει επαφή με το περιβάλλον γύρω του.

Διαβάστε ακόμα

Έπαθε έμφραγμα αλλά… συνέχισε το χειρουργείο!

Ο μικρός μαθητής ωστόσο παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, για όσο καιρό ακόμη χρειαστεί προκειμένου να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

Το ζήτημα τώρα είναι να διαπιστωθεί αν έχουν υπάρξει βλάβες στην υγεία του από το εγκεφαλικό οίδημα που υπέστη λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι το 6χρονο αγόρι ήπιε ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί ενώ βρισκόταν σπίτι του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις