Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύλληψη Τούρκων στο λιμάνι της Κυλλήνης
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη Τούρκων στο λιμάνι της Κυλλήνης

Ένα άγνωστο περιστατικό με την σύλληψη δύο Τούρκων στο λιμάνι της Κυλλήνης ανάφερε στην Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Απαντώντας σε επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργου Καρά, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε το περιστατικό που έγινε πριν δύο ή τρείς ημέρες. Χαρακτηριστικά, ο Σταύρος Κοντονής είπε πως […]

Ένα άγνωστο περιστατικό με την σύλληψη δύο Τούρκων στο λιμάνι της Κυλλήνης ανάφερε στην Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Απαντώντας σε επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργου Καρά, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε το περιστατικό που έγινε πριν δύο ή τρείς ημέρες.

Χαρακτηριστικά, ο Σταύρος Κοντονής είπε πως «δεν είναι μόνο η περίπτωση του Τούρκου που εισήλθε στον Έβρο, αλλά υπάρχει και πιο πρόσφατο περιστατικό.

Όταν πριν από δυο ή τρεις ημέρες, το διοικητικό Πρωτοδικείο Πύργου έκανε δεκτό το αίτημα να διακοπεί η διοικητική κράτηση κατά δύο Τούρκων πολιτών οι οποίοι συνελήφθησαν στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Διαβάστε ακόμα:

Καταδικάστηκε ο 34χρονος για τον φόνο της Λιάνας

Υπήρξε διαβεβαίωση του τουρκικού προξενείου ότι έχουν σταθερή κατοικία και δηλώθηκε το τουρκικό προξενείο στην Αθήνα και το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της διοικητικής κράτησης. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου».

«Και αυτό το εκπέμπουμε ως μήνυμα όχι μόνο στη γείτονα χώρα, αλλά και στην παγκόσμια κοινότητα, από την οποία περιμένουμε πιο σταθερή στάση για το θέμα των δύο Ελλήνων αξιωματικών οι οποίοι ακόμη και σήμερα δεν ξέρουν γιατί κατηγορούνται. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις