Αθήνα

°C

Τρίτη

21

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυριάκος: Έχουμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος: Έχουμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο (vid)

«Η αντίστροφη μέτρηση για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά έχει αρχίσει και οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα γίνουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε εκλογική ετοιμότητα. Έχουμε […]

«Η αντίστροφη μέτρηση για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά έχει αρχίσει και οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα γίνουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από την Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε εκλογική ετοιμότητα.

Έχουμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο

«Έχουμε δύσκολο αγώνα μπροστά μας. Για να πετύχουμε τον στόχο μας θα χρειαστεί όχι απλά να είμαστε ενωμένοι, αλλά και απόλυτα προσηλωμένοι στον κοινό μας στόχο.

Έχουμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο, έναν αντίπαλο που δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία, διότι τρέφεται από αυτή και κυρίως τρέφεται από τον διχασμό και την πόλωση, που ο πολιτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ παράγει», είπε ο κ. Μητσοτάκης, στη διάρκεια εκδήλωσης με τη συμμετοχή μελών και στελεχών της Ν.Δ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου “THE MET”.

Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας εμπαίζει τους Έλληνες

«Η δικιά μας παράταξη έχει μια άλλη παρακαταθήκη. Έχει την παρακαταθήκη του ιδρυτή μας, του εθνάρχη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Έχει την παρακαταθήκη της αλήθειας απέναντι στον λαϊκισμό, της συγκεκριμένης πολιτικής απέναντι στις ανεδαφικές υποσχέσεις, είναι η παρακαταθήκη της ενότητας απέναντι στον διχασμό».

Για τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Ν.Δ τόνισε ότι «είναι συνδεδεμένη με το πιο ουτοπικό και ψεύτικο πρόγραμμα το οποίο ανακοινώθηκε ποτέ από πολιτικό αρχηγό» και σημείωσε: «Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε τα ίδια λάθη. Θα μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας, θα υποσχεθούμε πράγματα που μπορούν να γίνουν και θα εμπνεύσουμε τον ελληνικό λαό με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση».

Άρθρο πρωθυπουργού: Είμαστε έτοιμοι για την οριστική έξοδο

Η χώρα χρειάζεται την αυτοπεποίθηση, σήμερα παρά ποτέ

«Τη χρειαζόμαστε για να είμαστε στιβαροί και να αντιμετωπίζουμε τα εθνικά θέματα με αξιοπρέπεια αλλά και με αυτοπεποίθηση, για να μην επιβουλεύεται κανείς τα εθνικά μας δίκαια», επισήμανε.

Ευχαρίστησε μέλη και στελέχη

«Χαίρομαι γιατί σήμερα βλέπω εδώ όλη τη Νέα Δημοκρατία παρούσα, ενωμένη και αποφασισμένη σε ένα κοινό στόχο, να ξανακάνουμε την παράταξη μας κυβέρνηση το συντομότερο δυνατό».

Παράλληλα τους κάλεσε να πάρουν μαζικά μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου και τόνισε πως ήδη γράφτηκαν και ξαναγράφτηκαν στα μητρώα παλιά αλλά και πολλά νέα μέλη για να ψηφίσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις