Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ευθεία πρόκληση σε Ερντογάν: «Aς αναμετρηθούμε σαν άνδρες»
ΚΟΣΜΟΣ

Ευθεία πρόκληση σε Ερντογάν: «Aς αναμετρηθούμε σαν άνδρες»

Ο κύριος αντίπαλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον προκαλεί με τις δηλώσεις του. Ο υποψήφιος του μεγαλύτερου αντιπολιτευόμενου κόμματος της Τουρκίας στις προεδρικές εκλογές ζήτησε την αποφυλάκιση του υποψηφίου του κουρδικού κόμματος. Χτες (5/5) Παρασκευή, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) όρισε τον Μουχαρέμ Ιντζέ υποψήφιό του στις προεδρικές εκλογές της 24ης Ιουνίου. Διαβάστε ακόμα «Πνίγηκαν» […]

Ο κύριος αντίπαλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον προκαλεί με τις δηλώσεις του.

Ο υποψήφιος του μεγαλύτερου αντιπολιτευόμενου κόμματος της Τουρκίας στις προεδρικές εκλογές ζήτησε την αποφυλάκιση του υποψηφίου του κουρδικού κόμματος.

Χτες (5/5) Παρασκευή, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) όρισε τον Μουχαρέμ Ιντζέ υποψήφιό του στις προεδρικές εκλογές της 24ης Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμα

«Πνίγηκαν» από τη σφοδρή καταιγίδα – Τραυματίες και καταστροφές (vid)

Από την πλευρά του, το φιλοκουρδικό Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP) έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του φυλακισμένου πρώην ηγέτη Σελαχατίν Ντεμιρτάς.

Τα μέλη «του HDP είναι επίσης παιδιά αυτού του έθνους, του AKP είναι επίσης παιδιά αυτής της χώρας… Μην κρατάς τον Ντεμιρτάς στη φυλακή. Έλα, ας αναμετρηθούμε σαν άνδρες» είπε ο Ιντζέ ενώπιον υποστηρικτών του κόμματός του στην πόλη Γιάλοβα, όπου πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση.

Ο Ιντζέ προέτρεψε τα μέλη του CHP να στηρίξουν και τους άλλους υποψήφιους που επιζητούν 100.000 υπογραφές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις