Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Πονοκέφαλος» για τον Λυκουρέζο: Οι ακάλυπτες επιταγές και η κατάσχεση
ΕΛΛΑΔΑ

«Πονοκέφαλος» για τον Λυκουρέζο: Οι ακάλυπτες επιταγές και η κατάσχεση

Την ώρα που ζει τον έρωτα με τη Νατάσα Καλογρίδη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα athensvoice. gr, πρωινή επίσκεψη από δικηγόρο και δικαστικό επιμελητή είχε σήμερα (4/5) ο γνωστός Έλληνας ποινικολόγος προκειμένου να του γίνει κατάσχεση για χρέη 55.000 ευρώ, που προέκυψαν από δύο ακάλυπτες επιταγές.  Πώς προέκυψαν οι ακάλυπτες επιταγές […]

Την ώρα που ζει τον έρωτα με τη Νατάσα Καλογρίδη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα athensvoice. gr, πρωινή επίσκεψη από δικηγόρο και δικαστικό επιμελητή είχε σήμερα (4/5) ο γνωστός Έλληνας ποινικολόγος προκειμένου να του γίνει κατάσχεση για χρέη 55.000 ευρώ, που προέκυψαν από δύο ακάλυπτες επιταγές. 

Πώς προέκυψαν οι ακάλυπτες επιταγές

Φαίνεται πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε απευθυνθεί σε κατασκευαστική εταιρεία για εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη, το οποίο πωλήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Διαβάστε ακόμα

Λυκουρέζος για Λάσκαρη: Όπως την άφησα, στην ίδια θέση τη βρήκα. Χωρίς ζωή… (vid)

Ο ίδιος έδωσε δύο επιταγές των 25.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να καλύψει το ποσό. Σύμφωνα με την αιτιολογία του, έκανε ανάκληση των επιταγών, επειδή -κατά τον ισχυρισμό του- δεν έγιναν τελικά οι εργασίες. Ωστόσο, έκανε ανάκληση αλλά και πάλι το ποσό δεν υπήρχε κατατεθειμένο στην τράπεζα ως ορίζει η διαδικασία.

Το αποτέλεσμα ήταν έπειτα από πολλές ημέρες οχλήσεων, ο δικηγόρος του κατόχου των επιταγών μαζί με δικαστικό επιμελητή να προχωρήσει σε συντηρητική κατάσχεση στο σπίτι του στο Κολωνάκι, παρουσία του ποινικολόγου ο οποίος τους ενημέρωσε πως πέρα από τα έπιπλα, δεν του ανήκει το οίκημα, το οποίο κι έχει μεταβιβάσει στην κόρη του.

Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις