Σκότωσαν την νταντά και έκαναν σεξ!

ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσαν την νταντά και έκαναν σεξ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότηταςγια το ζευγάρι που δολοφόνησε τη νταντά των παιδιών τους και έκαναν σεξ αμέσως μετά. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Dailymail η 35χρονη Sabrina Kouider και ο σύντροφός της Ouissem Medouni κατηγορούνται πως σκότωσαν την 21χρονη νταντά και έκαναν σεξ κοντά στο πτώμα της. Η Sabrina […]

03.05.2018 | 18:52

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότηταςγια το ζευγάρι που δολοφόνησε τη νταντά των παιδιών τους και έκαναν σεξ αμέσως μετά.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Dailymail η 35χρονη Sabrina Kouider και ο σύντροφός της Ouissem Medouni κατηγορούνται πως σκότωσαν την 21χρονη νταντά και έκαναν σεξ κοντά στο πτώμα της.

Η Sabrina Kouider κατηγόρησε τον άντρα της για τον πνιγμό της 21χρονης νταντάς τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Διαβάστε ακόμα:

Ακόλαστη καθηγήτρια με 13χρονο

Αφού προσπάθησαν να κάψουν το πτώμα της, η Kouider υποστηρίζει ότι είπε ψέματα στην αστυνομία με την καθοδόγησή του.

«Την πρώτη μέρα πέθανε η Sophie… ήρθε και ήθελε να κάνουμε σεξ. Ντρέπομαι ακόμα και να μιλήσω για αυτό. Είναι ντροπιαστικό.

Όταν τελείωσε είπε ότι ήταν αγχωμένος. Ήταν σαν βιασμός. Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Δεν του είπα να μην το κάνει αλλά έκλαιγα ενώ το έκανε».

Η Kouider παραδέχτηκε ότι σωματικά κακοποίησε την 21χρονη νταντά. Τη χτυπούσε επανειλημμένα πριν την άγρια δολοφονία. Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της ρίχνουν τις ευθύνες στον άλλο.

Exit mobile version