Αθήνα

°C

Κυριακή

16

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έτσι πέθανε ο Avicii – Σοκάρει η ανακοίνωση
LIFESTYLE

Έτσι πέθανε ο Avicii – Σοκάρει η ανακοίνωση

Σοκάρει η ανακοίνωση της οικογένειας του dj Avicii, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ του Ομάν στις 20 Απριλίου. Ο Σουηδός μουσικός παραγωγός –κατά κόσμον Τιμ Μπέργκλινγκ– έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Σε επιστολή που περιήλθε στην κατοχή του Variety, η οικογένεια του μουσικού τον αποκαλεί μία εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που αναζητούσε απαντήσεις […]

Σοκάρει η ανακοίνωση της οικογένειας του dj Avicii, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ του Ομάν στις 20 Απριλίου.

Ο Σουηδός μουσικός παραγωγός –κατά κόσμον Τιμ Μπέργκλινγκ– έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Σε επιστολή που περιήλθε στην κατοχή του Variety, η οικογένεια του μουσικού τον αποκαλεί μία εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που αναζητούσε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα».

Ενώ τον περιγράφει ως «έναν τελειομανή άνθρωπο που ταξίδευε και δούλευε σκληρά σε ρυθμούς που τον οδήγησαν σε υπερβολικό στρες».

«Όταν σταμάτησε τις περιοδείες, ήθελε να βρει την ισορροπία στη ζωή, να είναι χαρούμενος και να μπορεί να κάνει όσο το δυνατό περισσότερο για αυτό που αγαπάει περισσότερο: τη μουσική. Πάλευε με σκέψεις όπως το νόημα της ζωής, την ευτυχία. Δεν μπορούσε να συνεχίσει πλέον.

Δείτε ακόμη:

Το άγριο ξέσπασμα της Ακρίτα για τη Βαλσάμη

Ήθελε να βρει την γαλήνη.

Ο Τιμ δεν ήταν φτιαγμένος για τη επιχειρηματική μηχανή στην οποία βρέθηκε, ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά απέφευγε να βγαίνει στο προσκήνιο.

Τιμ, θα σε αγαπάμε πάντα και θα μας λείψεις πολύ. Ο άνθρωπος που ήσουν και η μουσική σου θα σε κρατά πάντα ζωντανό. Η οικογένειά σου», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις