Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Λεπτομέρειες – σοκ για το νεκρό βρέφος: Τι αναφέρει ο δικηγόρος της 22χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Λεπτομέρειες – σοκ για το νεκρό βρέφος: Τι αναφέρει ο δικηγόρος της 22χρονης

Ασύλληπτη παραμένει η είδηση για το νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη με υπεύθυνη την 22χρονη, φοιτήτρια μητέρα του. Ως παράλογη πράξη χαρακτήρισε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ακόμη και ο δικηγόρος της νεαρής την ενέργειά της, δηλώνοντας ωστόσο πως «μετανιώνει για ό,τι έκανε». «Αν είχε μιλήσει η κοπέλα για το μωρό, τότε θα είχε αποφευχθεί αυτή η πράξη. Το […]

Ασύλληπτη παραμένει η είδηση για το νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη με υπεύθυνη την 22χρονη, φοιτήτρια μητέρα του.

Ως παράλογη πράξη χαρακτήρισε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ακόμη και ο δικηγόρος της νεαρής την ενέργειά της, δηλώνοντας ωστόσο πως «μετανιώνει για ό,τι έκανε».

«Αν είχε μιλήσει η κοπέλα για το μωρό, τότε θα είχε αποφευχθεί αυτή η πράξη. Το παιδάκι θα ζούσε ή θα είχε γίνει μία διαδικασία απόλυτα λογική», ανέφερε, αν και έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη και έλλειψη λογικής.

«Βλέπει το παιδί και αντί να επικρατήσει το συναίσθημα της φυσιολογικής μητέρας, επικρατεί το συναίσθημα του πανικού διότι σε λίγες ώρες θα επιστρέψει η μητέρα της από τη δουλειά».

Διαβάστε ακόμα

Σοκάρουν τα sms της 22χρονης φοιτήτριας (vids)

Τι κατέθεσε η μητέρα της 

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Η κόρη μου είχε παχύνει λίγο αλλά συνήθιζε να φοράει φαρδιά ρούχα. Την Παρασκευή είχα πάει σε μια δουλειά και η κόρη μου είχε μείνει σπίτι. Όταν γύρισα τη βρήκα ξαπλωμένη. Εκείνη τη μέρα είχα διακρίνει κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο και τη ρώτησα τι είχε συμβεί. Μου απάντησε πως ήταν αδιάθετη. Και την επόμενη μέρα όμως συνέχιζε να έχει έντονη αιμορραγία και πάλι όμως μου έλεγε πως ήταν εξαιτίας της περιόδου. Όταν είδα στα κανάλια το Σάββατο ότι είχε βρεθεί νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μας τη ρώτησα αν έχει καμία σχέση με αυτό, αν ξέρει ή έχει δει κάτι και αρνήθηκε σε έντονο ύφος. Με έπεισε ότι δεν ήξερε κάτι».

Θυμίζουμε πως η 22χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, όπου και φρουρείται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις