Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταδικάστηκε 50χρονος για πορνογραφία ανηλίκων
ΕΛΛΑΔΑ

Καταδικάστηκε 50χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Ένας 50χρονος Βολιώτης καταδικάστηκε για πορνογραφία ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-thessalia. gr, στην κατοχή του βρέθηκαν στην κατοχή του 320 αρχεία εικόνων με πορνογραφικό περιεχόμενο ανηλίκων. Για αυτό το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε ένοχο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι τη δίκη παρακολούθησαν μαθητές του 4ου Λυκείου της περιοχής, στο πλαίσιο του μαθήματος της Πολιτικής […]

Ένας 50χρονος Βολιώτης καταδικάστηκε για πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-thessalia. gr, στην κατοχή του βρέθηκαν στην κατοχή του 320 αρχεία εικόνων με πορνογραφικό περιεχόμενο ανηλίκων.

Για αυτό το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε ένοχο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι τη δίκη παρακολούθησαν μαθητές του 4ου Λυκείου της περιοχής, στο πλαίσιο του μαθήματος της Πολιτικής Παιδείας.

Διαβάστε ακόμα

Αυτοκτόνησε άντρας – Φρικτός ο τρόπος που επέλεξε

Πρόκειται για 50χρονο Βολιώτη, ελεύθερο επαγγελματία. Το… πονηρό υλικό είχε βρεθεί σε έρευνα της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, είχαν βρεθεί ένας σκληρός δίσκος 10GB και ένας άλλος 20GB. Μάλιστα, τον κατηγόρησαν και για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 30 μηνών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Να σημειωθεί πως το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις