Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Φορτισμένη» η Γεννηματά για τον πατέρα της (pic)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φορτισμένη» η Γεννηματά για τον πατέρα της (pic)

Η Φώφη Γεννηματά θυμάται τον πατέρα της, Γιώργο, και με μια ανάρτηση στο Facebook συγκινεί. Είκοσι τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (25/4) από τον θάνατο του Έλληνα πολιτικού και με αυτή την αφορμή η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε μια σχετική δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα. Aναλυτικά, η δημοσίευση έχει ως εξής: «Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο με τα κείμενά […]

Η Φώφη Γεννηματά θυμάται τον πατέρα της, Γιώργο, και με μια ανάρτηση στο Facebook συγκινεί.

Είκοσι τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (25/4) από τον θάνατο του Έλληνα πολιτικού και με αυτή την αφορμή η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε μια σχετική δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα.

Aναλυτικά, η δημοσίευση έχει ως εξής:

«Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο με τα κείμενά του, θυμήθηκα αυτό τόσο επίκαιρο απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα

ΔΕΗ: Το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο

“Η χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής για τη χώρα είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. Απαιτεί κατ’ αρχήν εθνική ομοψυχία στη βάση και εθνική συνεννόηση στην κορυφή. Και τα δύο δυστυχώς έχουν υπονομευτεί, αν δεν έχουν δυναμιτιστεί από την πολιτική μιας κυβέρνησης που είναι κατώτερη των περιστάσεων, που άνοιξε βαθιά κοινωνικά ρήγματα και βεβαίως έχει αυτοαπομονωθεί από τα άλλα πολιτικά κόμματα με τις λαθεμένες της πρωτοβουλίες. Πρέπει ακόμα να σημειωθεί ότι στους κόλπους της Κυβέρνησης παρουσιάζεται το φαινόμενο της εξώθησης στα άκρα κάτι που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες και όχι βέβαια την ελληνική πλευρά”.

Γιώργος Γεννηματάς, Ιανουάριος 1991 (για Κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη)

Η ιστορία επαναλαμβάνεται… (2018 Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)».

Μάλιστα, συνοδεύει το ποστ της με μια φωτογραφία του Γιώργου Γεννηματά να αγορεύει στο βήμα της Βουλής.

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση:

Ο Γιώργος Θ. Γεννηματάς ήταν Έλληνας πολιτικός, ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ), βουλευτής και υπουργός της μεταπολιτευτικής περιόδου επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου. Με το όνομά του, έχουν συνδεθεί η Αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης, η επιστροφή των πολιτικών προσφύγων του Δημοκρατικού Στρατού, το Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.) και η ψήφος στα 18.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις