Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

03

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Ο μορφασμός της Σαλταφερίδου ακούγοντας τον Σώζοντα (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Ο μορφασμός της Σαλταφερίδου ακούγοντας τον Σώζοντα (vid)

Λίγο πριν το  αγώνισμα του Survivor, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μίλησε μπροστά σε όλους για τον Νικόλα Αγόρου με τα καλύτερα λόγια. Η Εύη Σαλταφερίδου βρισκόταν δίπλα του και δεν πίστευε όλα όσα άκουγε. Γελούσε όταν μιλούσε ο Σώζων  ενώ έκανε κι έναν χαρακτηριστικό μορφασμό, ειρωνικό, όπως φάνηκε. «Αυτή τη συμβίωση τη βλέπω πολύ ενδιαφέρουσα.  […]

Λίγο πριν το  αγώνισμα του Survivor, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μίλησε μπροστά σε όλους για τον Νικόλα Αγόρου με τα καλύτερα λόγια.

Η Εύη Σαλταφερίδου βρισκόταν δίπλα του και δεν πίστευε όλα όσα άκουγε. Γελούσε όταν μιλούσε ο Σώζων  ενώ έκανε κι έναν χαρακτηριστικό μορφασμό, ειρωνικό, όπως φάνηκε.

«Αυτή τη συμβίωση τη βλέπω πολύ ενδιαφέρουσα.  Μέχρι τώρα είχα μια επαφή με έναν από τους Μαχητές, με τον Νικόλα. Φάνηκε ότι είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, με διαφορετική φιλοσοφία απ’ ότι τον περίμενα… Απ’ ότι τον έχω δει να εκφράζεται και να συμπεριφέρεται μέχρι τώρα, είτε από την τηλεόραση, είτε από κοντά, στους συμπαίκτες του.

Survivor: «Θυμάσαι εσύ τη γιαγιά σου; Πού είσαι; Αλλού;» (vid)

Οπότε, περιμένω να αποκαλυφθεί όλο αυτό το πολύχρωμο σκηνικό που βλέπω μπροστά μου από παίκτες.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά από αυτό που έβλεπα στην τηλεόραση. Βλέπεις έναν άνθρωπο να περνάνε πάρα πολλές σκέψεις από το μυαλό του και φαίνεται ότι είναι λιγάκι στρεσαρισμένος και αγχωμένος.

Όταν ήταν μαζί μας στην ίδια παρέα, στο ίδιο αεροπλάνο, ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος τραγούδαγε μαζί μας όλη την ώρα… Συμπεριφερόταν όπως θα συμπεριφερόταν και κάποιος από εμάς.

Είδα ότι είναι ένα παιδί ώριμο, κατασταλαγμένο, καμία σχέση με την εικόνα που είχα όπως τον έβλεπα από την τηλεόραση ή όπως τον έβλεπα εδώ στα αγωνίσματα», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

 

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις