Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: «Κάγκελο» οι παίκτες από την έκπληξη των κριτών (vid)
LIFESTYLE

MasterChef: «Κάγκελο» οι παίκτες από την έκπληξη των κριτών (vid)

Μια έκπληξη κράτησαν για τους top 5 παίκτες του τηλεπαιχνιδιού οι κριτές του MasterChef. Όταν ο καθένας άνοιξε το mystery box του, είδε μια φωτογραφία από το πιάτο που ετοίμασε στις οντισιόν του διαγωνισμού. Επιπλέον, υπήρχε μέσα κι ένα άλλο μικρό κουτί, το οποίο περιείχε τα βασικά υλικά που είχαν χρησιμοποιήσει τότε. Διαβάστε ακόμα Ο Κοντιζάς αποκαλύπτει πώς […]

Μια έκπληξη κράτησαν για τους top 5 παίκτες του τηλεπαιχνιδιού οι κριτές του MasterChef.

Όταν ο καθένας άνοιξε το mystery box του, είδε μια φωτογραφία από το πιάτο που ετοίμασε στις οντισιόν του διαγωνισμού. Επιπλέον, υπήρχε μέσα κι ένα άλλο μικρό κουτί, το οποίο περιείχε τα βασικά υλικά που είχαν χρησιμοποιήσει τότε.

Διαβάστε ακόμα

Ο Κοντιζάς αποκαλύπτει πώς τον φώναζαν στο σχολείο: «Με πονούσε»

«Αυτά είναι τα βασικά υλικά, μαζί βέβαια με τη δημιουργικότητά σας  και τις τεχνικές σας, που τους οφείλετε την παρουσία σας εδώ σήμερα. Είναι τα βασικά υλικά του πρώτου πιάτου που φτιάξατε στις οντισιόν, όταν πρωτογνωριστήκαμε, οπότε επιστρέφουμε στο παρελθόν. Αυτό που θέλουμε σήμερα είναι το εξής: Με αυτά τα βασικά υλικά θέλουμε μια αναβαθμισμένη εκδοχή, μια διαφορετική εκδοχή που να δείχνει την εξέλιξή σας, αυτές τις 100 μέρες, σε ένα πιάτο», εξέφρασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις