Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σύλληψη 40χρονου για παιδική πορνογραφία
ΚΟΣΜΟΣ

Σύλληψη 40χρονου για παιδική πορνογραφία

Για παιδική πορνογραφία κατηγορείται ένας 40χρονος ο οποίος συνεληφθη από την αστυνομία. Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από καταγγελία από ανήλικο πρόσωπο με το οποίο συνομιλούσε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την περίοδο μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2018. Ο 40χρονος του ζητούσε να του αποστείλει γυμνές φωτογραφίες αλλά και να συναντηθούν, και το ανήλικο ατομο, σύμφωνα με […]

Για παιδική πορνογραφία κατηγορείται ένας 40χρονος ο οποίος συνεληφθη από την αστυνομία.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από καταγγελία από ανήλικο πρόσωπο με το οποίο συνομιλούσε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την περίοδο μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2018.

Ο 40χρονος του ζητούσε να του αποστείλει γυμνές φωτογραφίες αλλά και να συναντηθούν, και το ανήλικο ατομο, σύμφωνα με την καταγγελία,  πείστηκε και έστειλε στον άγνωστο δύο φωτογραφίες.

Σοκάρουν τα sms της 22χρονης φοιτήτριας

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 40χρονου και δυνάμει δικαστικού εντάλματος διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια πέντε κάρτες μνήμης, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και 18 ψηφιακοί δίσκοι.

Ακολούθως, ο 40χρονος κλήθηκε στα γραφεία του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου συνελήφθη.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο, για να τύχει επιστημονικής εξέτασης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις