Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκάρουν τα sms της 22χρονης φοιτήτριας (vids)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκάρουν τα sms της 22χρονης φοιτήτριας (vids)

Σοκάρουν τα sms της 22χρονης φοιτήτριας που πέταξε το νεογέννητό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη. Φίλη και συμφοιτήτρια της 22χρονης μίλησε στο «Ε» και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και οι αποκαλύψεις της προκαλούν τρόμο. «Μας έλεγε ότι είναι έγκυος και τέτοια, αλλά όλοι πιστεύαμε ότι το κάνει για εγωκεντρισμό και τέτοια» υποστήριξε […]

Σοκάρουν τα sms της 22χρονης φοιτήτριας που πέταξε το νεογέννητό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Φίλη και συμφοιτήτρια της 22χρονης μίλησε στο «Ε» και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και οι αποκαλύψεις της προκαλούν τρόμο.

«Μας έλεγε ότι είναι έγκυος και τέτοια, αλλά όλοι πιστεύαμε ότι το κάνει για εγωκεντρισμό και τέτοια» υποστήριξε η νεαρή φίλη.

Οπως περιγράφει η φίλη της: «Μου έστειλε μήνυμα έμενα προσωπικά μια δυο μέρες πριν γίνει αυτό και μου λέει έχω γεννήσει. Πήγα στο γιατρό και το άφησα εκεί το μωρό.»

Η απίστευτη δικαιολογία 30χρονου που έριχνε μπαλωθιές

Σε αυτή την ηλικία όμως όταν η φίλη σου, σου λέει στα καλά καθούμενα ότι γέννησε και εγώ εντάξει δεν… δηλαδή δεν ρώτησα ακριβώς που το άφησες το μωρό και τέτοια. Μου είπε ότι το έχει αφήσει στον γιατρό. Και μετά την έπαιρνα τηλέφωνο γιατί ήθελα να δω αν όντως έχει γίνει αυτό. Δεν μου το σήκωνε. Μετά από αυτή την ημέρα δεν μου σήκωνε κανένα τηλέφωνο».

«Το περίεργο είναι ότι ήταν τελείως άνετη, δηλαδή μετά που μου είπε ότι γέννησε, μου έστειλε μια φωτογραφία της και μου κάνει «δεν μπορείς να πεις έχω ξεφουσκώσει».

Δηλαδή ξέρεις πόσο ειρωνικό και της απάντησα και εγώ μετά με ειρωνεία. Γιατί ουσιαστικά δεν ήξερα αν είναι αλήθεια αυτά που μου έλεγε ή όχι» τόνισε η νεαρή.

Παράλληλα, η φίλη της 22χρονης αποκάλυψε και τα μηνύματα που αντάλλαξαν όταν την ενημέρωσε ότι είναι έγκυος.

«Κοίτα θα το πάρεις ήρεμα όμως. Δεν πήγα σχολή γιατί πόναγα. Πήγα στον γιατρό και ήμουν έγκυος τελικά. Κι επειδή ανησύχησα με κράτησε και γέννησα. Της είπα να το δώσουν γιατί δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα».

«Πόσα εγκεφαλικά έπαθες; Μόνο εγώ τα κάνω αυτά μέσα σε μία μέρα. Είσαι η μόνη που το ξέρει. Ζεις; Έχω ακόμα λίγη αιμορραγία για αυτό δεν μπορώ να βγω σήμερα. Να βγούμε αύριο. Ξεφούσκωσα δεν μπορείς να πεις» γράφει η 22χρονη.

«Ήμουν σε πανικό» – Η ομολογία της 22χρονης και τα σοκαριστικά στοιχεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις