Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγρια επίθεση βοσκού σε ηλικιωμένο κτηνοτρόφο
ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια επίθεση βοσκού σε ηλικιωμένο κτηνοτρόφο

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η βίαιη επίθεση βοσκού σε βάρος ενός ηλικιωμένου κτηνοτρόφου. Ο ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε αλύπητα από έναν αλλοδαπό βοσκό στην περιοχή του Καστελλίου στην Κρήτη. Σοκ προκαλεί και ο λόγος της αντιπαράθεσης, αφού όλα ξεκίνησαν όταν του έκανε παρατήρηση επειδή εγκατέστησε εκατοντάδες πρόβατα στο χωράφι του! Ο άτυχος 87χρονος είχε πάει τα δικά […]

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η βίαιη επίθεση βοσκού σε βάρος ενός ηλικιωμένου κτηνοτρόφου.

Ο ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε αλύπητα από έναν αλλοδαπό βοσκό στην περιοχή του Καστελλίου στην Κρήτη.

Σοκ προκαλεί και ο λόγος της αντιπαράθεσης, αφού όλα ξεκίνησαν όταν του έκανε παρατήρηση επειδή εγκατέστησε εκατοντάδες πρόβατα στο χωράφι του!

Ο άτυχος 87χρονος είχε πάει τα δικά του ζώα για βοσκή στο ιδιόκτητο χωράφι του στην περιοχή Νταμάρι έξω από την κοινότητα του Νιπιδιτού, όταν εμφανίστηκε ο νεαρός Πακιστανός.

Ο αλλοδαπός βοσκός εργαζόταν στο ποιμνιοστάσιο ενός άλλου κτηνοτρόφου από το Γεράκι και έβαλε με το “έτσι θέλω” το κοπάδι του να βοσκήσει.

Στο… κόκκινο η ανομβρία – «Διψά» η γη! (pics)

Όταν ο ηλικιωμένος τόλμησε να του ζητήσει να πάρει το κοπάδι, ο αλλοδαπός άρχισε να τον χτυπά άγρια με μια κάτσουνα, την γνωστή ποιμαντική ράβδο της Κρήτης.

Ο ηλικιωμένος τραυματίστηκες σοβαρά στο κεφάλι τα χέρια και το στήθος με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε και αναζήτησε βοήθεια, ο Πακιστανός δράστης και το κοπάδι είχαν εξαφανιστεί.

H οικογένεια του 87χρονου έχει υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου που περιλαμβάνει και τον κτηνοτρόφο από το Γεράκι, για τον οποίο αναφέρει ότι δεν ενδιαφέρθηκε καν για την κατάσταση της υγείας του άτυχου ηλικιωμένου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις