Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ ο βαρυποινίτης – Το νέο του… κόλπο
ΕΛΛΑΔΑ

«Πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ ο βαρυποινίτης – Το νέο του… κόλπο

«Πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ αποτελεί ο 62χρονος βαρυποινίτης με το νέο του… κόλπο. Σύμφωνα με το ekriti. gr, τα τελευταία χρόνια στρατολογεί ένα διεθνές δίκτυο εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία, με προεκτάσεις φυσικά και στην Κρήτη. Πολλές είναι, εξάλλου, οι συλλήψεις ατόμων που αποτελούσαν μέλη του συγκεκριμένου κυκλώματος.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σύλληψη του 58χρονου Βούλγαρου, λίγα λεπτά […]

«Πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ αποτελεί ο 62χρονος βαρυποινίτης με το νέο του… κόλπο.

Σύμφωνα με το ekriti. gr, τα τελευταία χρόνια στρατολογεί ένα διεθνές δίκτυο εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία, με προεκτάσεις φυσικά και στην Κρήτη.

Πολλές είναι, εξάλλου, οι συλλήψεις ατόμων που αποτελούσαν μέλη του συγκεκριμένου κυκλώματος.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σύλληψη του 58χρονου Βούλγαρου, λίγα λεπτά αφού είχε φτάσει στην Κρήτη.

Διαβάστε ακόμα

«Βουτιά» θανάτου από 25χρονο – Στην Εντατική

Στην κατοχή του βρέθηκαν 562 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, πράγμα που σημαίνει ότι η ποσότητα αυτή θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και τα 800 γραμμάρια με τις προσμίξεις που θα επιδέχονταν ενώ το οικονομικό όφελος από την πώλησή της, ίσως να ξεπερνούσε τις 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti. gr, ο 62χρονος έχει στρατολογήσει όλα αυτά τα χρόνια περισσότερα από 20 μέλη, ενώ σκέφτηκε αυτή τη φορά να στείλει κάποιον… άγνωστο.

Να σημειωθεί πως είναι έγκλειστος στις φυλακές του Δομοκού εκτίοντας από τις μεγαλύτερες ποινές κάθειρξης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις