Λοταρία αποδείξεων – Έρχεται η νέα κλήρωση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λοταρία αποδείξεων – Έρχεται η νέα κλήρωση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

1.000 τυχεροί φορολογούμενοι θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ ο καθένας στη νέα λοταρία αποδείξεων. Την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 18:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί η νέα δημόσια κλήρωση για τις συναλλαγές του Μαρτίου 2018. Στις κληρώσεις συμμετέχουν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί […]

24.04.2018 | 11:34

1.000 τυχεροί φορολογούμενοι θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ ο καθένας στη νέα λοταρία αποδείξεων.

Την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 18:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί η νέα δημόσια κλήρωση για τις συναλλαγές του Μαρτίου 2018.

Στις κληρώσεις συμμετέχουν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης.

Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς θα μπει κλήρωση εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του.

Δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία

Όσοι κληρωθούν θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό. Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος. Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι.

Πώς θα δείτε αν έχετε κερδίσει τα 1.000 ευρώ

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Εναλλακτικά, μπορούν να ελέγξουν αν τους έχει έρθει το… πολυπόθητο μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο TAXISnet, εισάγοντας τους κωδικούς τους.

Exit mobile version