Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χαμός στη Βουλή: Ο καυγάς, τα «καρφιά» και το… χτύπημα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στη Βουλή: Ο καυγάς, τα «καρφιά» και το… χτύπημα

Άγριο καυγά… έστησαν, στη Βουλή, η Τασία Χριστοδουλόπουλου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.  Απίστευτη ένταση επικράτησε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να χτυπά έξαλλος το χέρι στο τραπέζι. Ο Πάνος Καμμένος αποφασίστηκε να κληθεί τελικά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής προκειμένου να καταθέσει για το θέμα της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία. Διαβάστε ακόμα […]

Άγριο καυγά… έστησαν, στη Βουλή, η Τασία Χριστοδουλόπουλου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Απίστευτη ένταση επικράτησε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να χτυπά έξαλλος το χέρι στο τραπέζι.

Ο Πάνος Καμμένος αποφασίστηκε να κληθεί τελικά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής προκειμένου να καταθέσει για το θέμα της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε ακόμα

Βορίδης: Η ΝΔ θα καταργήσει αμέσως την απλή αναλογική

Ωστόσο, η απόφαση της προέδρου της Επιτροπής, κας Χριστοδουλόπουλου, να μην κληθεί ο μεσάζοντας Παπαδόπουλος, προκάλεσε την αντίδραση του Μάκη Βορίδη.

«Δεν έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πρόσωπα επί της αιτήσεως που θα καλέσετε», εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, με την κα Χριστοδουλοπούλου να απαντά: «Δεν θα επιτρέψω να μετατραπεί η Θεσμών σε εξεταστική επιτροπή».

Τη… σκυτάλη πήρε ο κος Βενιζέλος, ο οποίος χαρακτήρισε «κατάντημα» την υπεράσπιση του Πάνου Καμμένου από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Επειδή δεν μπορείτε να μιλάτε αλλού, πρέπει εδώ, για να το υποστούμε όλοι;», σχολίασε η κα Χριστοδουλόπουλου.

Διαβάστε ακόμα

Προκλητικός ο Παρασκευόπουλος: «Γιατί να μετανιώσω;» (ηχητικό)

Τότε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι: «Θα με σέβεστε. Όχι μπλαζέ ύφος σε μένα». «Μην είστε αγενής. Ποιος είστε για να με απειλείτε εσείς;», εξέφρασε η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών.

Αυτό που εκκρεμεί είναι το πότε θα κληθεί να καταθέσει ο Πάνος Καμμένος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις